Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΜεγάλο το ενδιαφέρον των Ταϊλανδών για ταξίδια στο εξωτερικό

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ταϊλανδών για ταξίδια στο εξωτερικό

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Μπανγκόκ, πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, πριν λίγες μέρες η τουριστική έκθεση TITF 2013, η οποία προβάλει πακέτα διακοπών και ταξίδια για τη χειμερινή κυρίως περίοδο στους Ταϊλανδούς.

Η έκθεση TITF (Thailand International Travel Fair) γίνεται δύο φορές το χρόνο κάθε Αύγουστο όπου προβάλλονται κυρίως χειμερινές διακοπές, και κάθε Φεβρουάριο όπου προβάλλονται καλοκαιρινές διακοπές. Είναι προσανατολισμένη στον εξερχόμενο και εσωτερικό τουρισμό, και αποτελεί μια σφυγμομέτρηση για τα ταξίδια και τις διακοπές των Ταϊλανδών. Γίνεται στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Queen Sirikit το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Μπανγκόκ με εύκολη πρόσβαση του κοινού. Η προσέλευση του κόσμου φέτος ήταν ιδιαίτερα αυξημένη με μεγάλο ενδιαφέρον για ταξίδια και εκτός της Ασίας, όπως η Ευρώπη.

Γενική άποψη της έκθεσης TITF 2013. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη όλες τις μέρες της έκθεσης, με αποκορύφωμα την Κυριακή 18 Αυγούστου που ήταν και η τελευταία μέρα.



Περίπτερο τοπικού τουριστικού γραφείου που προβάλει την Ελλάδα, προσφέροντας 8 μέρες με 104.500 μπατ, περίπου 2.600 ευρώ.  Η Ελλάδα για τους Ταϊλανδούς είναι ένας όμορφος εξωτικός προορισμός που θέλουν να επισκεφθούν.

Πρόταση διακοπών με κρουαζιέρα στην Ιταλία και την Ελλάδα από την MCS Cruises. Οι κρουαζιέρες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Ασιάτες, οπότε και κατ’ επέκταση και στους Ταϊλανδούς.

Στιγμιότυπο από τις παραστάσεις στο χώρο της TITF 2013 όπου προβάλλονται χοροί από διάφορες χώρες.

Το περίπτερο της Qatar Airways που πετά στην Μπανγκόκ και εξυπηρετεί για τις πτήσεις προς την Αθήνα.

Το περίπτερο της Jet Asia που προσφέρει πολλούς ενδοασιατικούς προορισμούς.

Στο χώρο με τις αεροπορικές εταιρίες και η British Airways που με τις μασκότ της έδωσε μια πνοή διασκέδασης στην έκθεση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024