Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Aegean: Αθήνα-Abu Dhabi από 31 Μαρτίου 2014

13 Νοέμβριος 2013, 11:37

Μετά τις ανακοινώσεις, προκύπτουν και περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα δρομολόγια της Aegean Airlines. Το πρόγραμμα των πτήσεων για Abu Dhabi, Ζυρίχη και Birmingham.

Συμπληρώνεται ο χάρτης των νέων προορισμών και δρομολογίων της Aegean Airlines για τη νέα περίοδο του 2014. Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έγιναν από τη διοίκηση της εταιρείας πρόσφατα με βάση και την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της Olympic και των προηγούμενων σχετικών αναφορών μας το τελευταίο διάστημα, η Aegean προγραμματίζει έξι νέα δρομολόγια, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κατ‘αρχάς, η σύνδεση από Αθήνα με Abu Dhabi, ανοίγει από τις 31 Μαρτίου του 2014 με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα. Επιπρόσθετα, ξεκινά τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Ζυρίχη, από τις 4 Ιουνίου και δύο πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Birmingham, από 4 Ιουνίου.

Πτήσεις από Ζυρίχη, θα ξεκινήσουν και για το Ηράκλειο, από 28 Μαΐου, δύο φορές την εβδομάδα καθώς και για Ρόδο, από 31 Μαΐου, μία φορά την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει και το airlineroutes, η Aegean ξεκινά και μία εποχιακή πτήση που θα συνδέει το Rostov με τη Θεσσαλονίκη, δύο φορές την εβδομάδα, από τις 21 Μαΐου έως τις 11 Οκτωβρίου.

Αν τα μετράμε καλά, συνολικά, η Aegean προσθέτει 15 νέους προορισμούς και περίπου 45-50 νέα δρομολόγια για το 2014.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top