Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η ελληνική παρουσία στην World Travel Market 2013

18 November 2013, 11:36

Αισιόδοξα μηνύματα για αύξηση του τουρισμού προς τη χώρα μας παρουσιάστηκαν στην φετινή έκθεση World Travel Market 2013 παρά την πρώτη υποτονική μέρα. Τη δεύτερη μέρα όμως το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης ήταν πολύ μεγάλο για τις τουριστικές δυνατότητες της χώρας μας, με αποτέλεσμα το ελληνικό περίπτερο να σφύζει από κόσμο. Η αυξημένη κίνηση στο περίπτερο, σε συνδυασμό με την αύξηση των προκρατήσεων, δίνουν ένα πνεύμα αισιοδοξίας για το 2014.Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο Ministers’ Summit κατά τη διάρκεια της World Travel Market 2013.
 

 

 
Γενική άποψη του Κυπριακού περιπτέρου. Η αποστολή της Κύπρου εμφανίστηκε με συγκρατημένη αισιοδοξία μετά τα θετικά μηνύματα για αύξηση του τουρισμού το 2014, σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού κ. Γιώργου Λακκοτρύπη.
 

 


Γενική άποψη του περιπτέρου της Aqua Vista που συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με δικό της περίπτερο σε κεντρικό σημείο της έκθεσης. Η εταιρεία κέρδισε τις εντυπώσεις και επιβεβαίωσε τον υψηλό βαθμό αναγνωρισιμότητας του brand name της.
 

 

 
Στιγμιότυπο με τον καθηγητή Δημήτρη Μπούχαλη από το Πανεπιστήμιο του Bournemouth μαζί με την κα Γαλάτεια Φιλιππίδου Ψωμά, και τον κ. Στέλιο Φιλιππίδη από το ξενοδοχείο Aliathon, που βρίσκεται στην Πάφο της Κύπρου.

 

Για δεύτερη χρονιά η ελληνική αποστολή συνοδεύτηκε από μια εφαρμογή για smartphones προβολής και παρουσίασης του τουριστικού της προϊόντος της χώρας μας κατασκευασμένη από την εταιρεία m-hospitality. Η εφαρμογή έδινε τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου, να περιηγηθούν στα δυνατά σημεία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος (παραλίες, μνημεία, γαστρονομία), καθώς και να βρουν τα στοιχεία των εκθετών στο ελληνικό περίπτερο, ώστε να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους.

 

Στα πλαίσια της έκθεσης τέσσερις εξαιρετικές νοικοκυρές από την Αμμουλιανή προώθησαν στη βρετανική αγορά την εβδομαδιαία θεματική ενότητα του Mount Athos Area Kouzina με τίτλο “Η Προσφυγική Κουζίνα”. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εστιατόριο “Recipeace” του Jamie Oliver στο κεντρικό Λονδίνο.
 

 


Η ΕΑΤΑ, μέσω του Athens Convention & Visitors Bureau και η ΕΞΑΑ-Α συμμετείχαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με κοινό περίπτερο ως συνεκθέτες του ΕΟΤ. Στο στιγμιότυπο η κα Καλλιόπη Ανδριοπούλου, διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και ο κ. Γιώργος Αγγελής Press and Media Manager της Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, City of Athens Convention and Visitors Bureau.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top