Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δωρεάν wi-fi στα ξενοδοχεία από Thomson και First Choice, το 2014

11 Δεκέμβριος 2013, 14:23

Για διάφορους λόγους και με διάφορους τρόπους είναι το θέμα της εποχής, το δωρεάν wi-fi και στην τουριστική αγορά. Thomson και First Choice, κάνουν ένα μεγάλο βήμα σε επίπεδο tour operator.


Το ότι το ζητούν ολοένα και περισσότεροι ακόμα και στις διακοπές τους, είναι κυρίαρχη τάση, καταγεγραμμένη σε όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς. Το ότι πολλοί διαμαρτύρονται για τη πρόσθετη χρέωσή τους από πολλά ξενοδοχεία, επίσης. Τώρα για πρώτη φορά, βλέπουμε το θέμα του δωρεάν ασύρματου internet να περνάει σε επίπεδο tour operating, με τον Thomson και τη First Choice να ανακοινώνουν ότι θα προσφέρουν δωρεάν wi-fi για τους πελάτες των κύριων θεματικών ξενοδοχείων του προγράμματός τους, για την περίοδο του 2014.

Η προσφορά αφορά στα ξενοδοχεία Thomson Sensatori, Couples, Family Resorts, Scene και Gold Hotels, καθώς και τα First Choice Holiday Village, SplashWorld, Club Magic Life και SuneoClub και θα ισχύει από την 1η Μαίου.

Όπως αναφέρει το Travelmole, οι έρευνες πελατών που έκανε ο Thomson, έδειξαν ότι το wi-fi κατατάσσεται πια πολύ υψηλά στις προτιμήσεις και στις υπηρεσίες που αξιολογούν οι πελάτες των ξενοδοχείων, ακόμα υψηλότερα και από το room service.

Πολύ υψηλές προτιμήσεις συγκεντρώνει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Internet – πρωτίστως η δωρεάν – ακόμα και στα family resorts.

Συνολικά, διαπιστώθηκε ότι το 60% των πελατών θεωρεί το wi-fi μεταξύ των βασικών στοιχείων της συνολικής ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top