Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στ. Χαμπάκης (m-hospitality): Εξαιρετικές οι επιχειρηματικές προοπτικές από τις νέες τεχνολογίες στον τουρισμό

24 Φεβρουάριος 2014, 12:11

Αν λάβει κανείς υπόψιν ότι το 2012 ποσοστό 57% όσων ταξίδεψαν για επιχειρηματικούς λόγους, οργάνωσαν το ταξίδι τους μέσω φορητής συσκευής, εύκολα γίνεται κατανοητό γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να καταστήσουν την εισαγωγή νέων apps που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών τους, μείζονα πυλώνα μιας σοβαρής στρατηγικής ανάπτυξης.


Επικαλούμενος την αδιάψευστη πραγματικότητα των αριθμών και απευθυνόμενος στο ειδικό ακροατήριο της 3ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο managing director της εταιρείας m-hospitality κ. Σταύρος Χαμπάκης ανέδειξε τις εξαιρετικές επιχειρηματικές προοπτικές που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες στο χώρο του Τουρισμού.

Ενώπιον 1.300 και πλέον ξενοδόχων που παρευρέθηκαν πρόσφατα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo κατά τη φετινή HORECA, ο κ. Χαμπάκης παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες φορητές συσκευές, η οποία απαντά με τον καλύτερο τρόπο στην ανάγκη του φιλοξενούμενου για άμεση και αποτελεσματική πληροφορία και επικοινωνία με το ξενοδοχείο του, υπηρετώντας ταυτόχρονα την διαρκώς ενισχυόμενη τάση των χρηστών για οργάνωση και διεκπεραίωση του ταξιδιού τους μέσω των νέων τεχνολογιών.

Αν λάβει κανείς υπόψιν ότι το 2012 ποσοστό 57% όσων ταξίδεψαν για επιχειρηματικούς λόγους, οργάνωσαν το ταξίδι τους μέσω φορητής συσκευής, εύκολα γίνεται κατανοητό γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις που με επίκεντρο τον άνθρωπο ενδιαφέρονται για άνοιγμα σε νέες αγορές και μεγιστοποίηση του κύκλου εργασιών τους, θα πρέπει να καταστήσουν την εισαγωγή νέων apps που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών τους, μείζονα πυλώνα μιας σοβαρής στρατηγικής ανάπτυξης.

Στ. Χαμπάκης (m-hospitality): Hospitality Goes APPwardsShare |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top