Τελευταία νέα

Roomcase

Ενα νέο κανάλι προώθησης ελληνικών καταλυμάτων σε τουριστικά γραφεία σε όλον τον κόσμο μέσω διαδικτύου με δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης όλων των κρατήσεων του καταλύματος

Η Roomcase είναι μια 100% ελληνική επιχείρηση με άδεια τουριστικού γραφείου η οποία ιδρύθηκε το 2013.
 
Προβάλλει τη διαθεσιμότητα των ελληνικών καταλυμάτων σε εκατομμύρια ταξιδιώτες μέσα από ένα δίκτυο όχι μόνο online αλλά και παραδοσιακών συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Roomcase παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των καταλυμάτων, διευρύνοντας τον ορίζοντα της δυνητικής τους πελατείας. Στρέφει την προσοχή της ιδιαίτερα στα μη κύρια καταλύματα, δηλαδή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, επαύλεις, παραδοσιακά καταλύματα αλλά και σε ξενοδοχεία κυρίως μικρής δυναμικότητας, προσφέροντας έτσι ακόμα και στα “μικρά” καταλύματα διέξοδο στις διεθνείς αγορές!
 
Επιπλέον παρέχει μια πολύ χρηστική εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων δωματίων (Roomcase PMS) ειδικά σχεδιασμένη για την αγορά που απευθύνεται και την προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις επιχειρήσεις που εγγράφονται στη βάση της. Μέσω αυτής ο χρήστης έχει στατιστικά και οικονομικά στοιχεία. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα της εφαρμογής:
 

 
Μέσω αυτής της εφαρμογής, ο επιχειρηματίας περιγράφει όλες τις παραμέτρους και τα χαρακτηριστικά του καταλύματός του, δημιουργεί τύπους δωματίων, εισάγει δωμάτια και διαμορφώνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθενός από αυτά.
 

 
Μέσα από την εφαρμογή Roomcase PMS, ορίζει την τιμολογιακή του πολιτική, την πολιτική ακυρώσεων αλλά και την εμπορική πολιτική. Μπορεί πχ να διαμορφώνει προσφορές και εκπτωτικά πακέτα χρησιμοποιώντας αρκετές παραμέτρους.
 

 
Η μεταβολή μιας κράτησης γίνεται μέσω του ημερολογίου, ενώ ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί και να τροποποιήσει το σύνολο των παραμέτρων μιας κράτησης εύκολα και γρήγορα.
 

 
Δυνατότητα αρχειοθέτησης του πελατολογίου με πλήρη στοιχεία και αναζήτηση πελατών χρησιμοποιώντας φίλτρα. Ιστορικά αναλυτικά στοιχεία για κάθε ξεχωριστό πελάτη και για όλες του τις κρατήσεις.
 

 
Ο ξενοδόχος/καταλυματίας διαχειρίζεται το σύνολο των δωματίων και το σύνολο των κρατήσεών του σε αυτά, ανεξάρτητα από πού προέρχονται. Μπορεί να διαχειρίζεται τα πάντα απ’όπου κι αν βρίσκεται, διότι η εφαρμογή λειτουργεί και από κινητά τηλέφωνα και tablets.
 
Η συνεργασία είναι ελεύθερη, χωρίς χρονικές ή άλλες δεσμεύσεις, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς κανενός είδους αποκλειστικότητα ενώ δεν απαιτείται δέσμευση ελάχιστου αριθμού δωματίων. Για κάθε δωμάτιο που υπάρχει στο σύστημα, η επιχείρηση επιλέγει αν επιτρέπεται να γίνεται η πληρωμή της κράτησης απευθείας στο κατάλυμα ή στο τουριστικό γραφείο ή και στα δυό, αν η διαθεσιμότητά του θα προβάλλεται μέσω της Roomcase ή όχι κ.ά., ενώ παράλληλα ο επιχειρηματίας διατηρεί πάντοτε τη διαχείριση του δωματίου μέσα από το σύστημα.


 

Επίσης έχει δρομολογηθεί η υλοποίηση μιας εφαρμογής (channel management) που θα ενημερώνει αυτόματα άλλα κανάλια πωλήσεων (πχ Booking.com, Εxpedia κ.ά.) με διαθεσιμότητα των δωματίων και τιμές και θα εισάγει αυτόματα στο Roomcase PMS τις κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτών. Εννοείται βεβαίως ότι όλες οι κρατήσεις που γίνονται μέσω της Roomcase εισάγονται ήδη στο σύστημα αυτόματα και ενημερώνουν αμέσως την εφαρμογή.


 

Όλες οι αμοιβές έχουν εφαρμογή μόνο όταν γίνεται κράτηση από το δίκτυο της Roomcase και μόνο για κρατήσεις που δεν ακυρώνονται από τον πελάτη. Η αμοιβή υπολογίζεται πάντα επάνω στην καθαρή τιμή, δηλαδή στην τιμή προ ΦΠΑ και τελών παρεπιδημούντων που εφαρμόζονται σε κάθε κράτηση.
 
Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε και ένα πρόγραμμα συστάσεων μέσω του οποίου κάθε επιχείρηση που εγγράφεται μπορεί να μειώσει έως και 1/3 την προμήθειά της προς τη Roomcase, συστήνοντάς την σε άλλες επιχειρήσεις. 


 

Η Roomcase προσθέτει ακόμα ένα κανάλι πώλησης, ή καλύτερα για να ακριβολογούμε, πολλά κανάλια πώλησης σε κάθε επιχείρηση. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας για να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί της και εγγραφείτε στη βάση της

Roomcase
 
Άλδου Μανουτίου 13-15,
Αθήνα, 11521
Τηλ : +30 210 6410570
Φαξ : +30 210 6410580
Website : www.roomcase.com

     

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024