Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜια Φωτογραφία μιλάειΑεροδρόμιο 'Ιω. Καποδίστριας' Κέρκυρας: Οι τουρίστες πηγαινοέρχονται, τα σκουπίδια μένουν

Αεροδρόμιο 'Ιω. Καποδίστριας' Κέρκυρας: Οι τουρίστες πηγαινοέρχονται, τα σκουπίδια μένουν

Σωροί από σκουπίδια υπήρχαν μέχρι και χθες, Τετάρτη 2 Ιουλίου στους χώρους του Διεθνούς (κατά άλλα) Αεροδρομίου της Κέρκυρας 'Ιω. Καποδίστριας'.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δενδρινός, γενικός διευθυντής του St. George’s Bay Country Club στην Κέρκυρα και επίτιμος πρόξενος της Ελβετίας στο νησί, έστειλε email με τη συγκεκριμένη φωτογραφία στη Γενική Διεύθυνση της Υ.Π.Α., “το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω…”, όποως λέει και ο ίδιος χαρακτηριστικά. Στο mail ο κ. Δενδρινός αναφέρει:

“Κύριοι,

Επικοινωνώ μαζί σας με την ελπίδα να επιληφθεί κάποιος αρμόδιος του σοβαρότατου θέματος που έχει δημιουργηθεί με την καθαριότητα στο αεροδρόμιο μας ‘Ι. Καποδίστριας’. Οι εικόνες που μας στέλνουν πελάτες που αναχώρησαν πρόσφατα και που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εικόνες ντροπής που χαρακτηρίζουν τριτοκοσμικές χώρες και όχι την Κέρκυρα της μουσικής και του πολιτισμού. Δε γνωρίζω τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, η οποία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, σίγουρα όμως δεν μπορεί αυτή να είναι η τελευταία εικόνα που θα πάρουν μαζί τους οι επισκέπτες του νησιού. Είναι ντροπή για όλους.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024