Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΗΑΤΤΑ - Βράβευση εντύπων και ιστοσελίδων

25 Νοέμβριος 2014, 11:18

Τα καλύτερα έντυπα και ιστοσελίδες των μελών του HATTA βραβεύτηκαν και φέτος, στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για 24η χρονιά. Η απονομή των βραβείων όπως πάντα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia 2014», την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο περίπτερο του Συνδέσμου στην Έκθεση.Η Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού και ο Αναστάσιος Λιάσκος γεν. γραμματέας Τουρισμού παραδίδουν το βραβείο Ιστοσελίδας για την Πληρότητα Περιεχομένου, στο γραφείο Manessis Travel.

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού και ο Αναστάσιος Λιάσκος γεν. γραμματέας Τουρισμού παραδίδουν το βραβείο Ιστοσελίδας για την Καινοτόμο Προώθηση, στον κ. Χριστοδουλακη από το γραφείο TGGT.

 

Ο Κωνσταντίνος Ζήκος, αναπληρωτής γεν. γραμματέας ΕΟΤ, παραδίδει το βραβείο Ιστοσελίδας Πολιτιστικού Τουρισμού στον κ. Δημήτρη Μπιστόλα από το γραφείο Key Tours.

 

O Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, παραδίδει το βραβείο Ιστοσελίδας Φιλικού Περιβάλλοντος / Ευχρηστίας στο γραφείο Pyramis International Travel.

 

O Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, παραδίδει το βραβείο Ιστοσελίδας Θεματικού Τουρισμού, στο γραφείο Versus Travel.

 

O Γεώργιος Ορφανός, υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, παραδίδει το βραβείο Συνδυασμένης Επικοινωνίας και το βραβείο Ολοκληρωμένης Σειράς Εντύπων, στο γραφείο Travel Plan.

 

O Γεώργιος Ορφανός, υπουργός Μακεδονίας - Θράκης η Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού και ο Στέφανος Σαδόπουλος, δ/ντής Πωλήσεων της Aegean Airlines, παραδίδoυν το βραβείο Εντύπου Εσωτερικού Τουρισμού, στο γραφείο Manessis Τravel.

 

O Γεώργιος Ορφανός, υπουργός Μακεδονίας - Θράκης η Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού και ο Στέφανος Σαδόπουλος, δ/ντής Πωλήσεων της Aegean Airlines, παραδίδoυν το βραβείο Εορταστικού Εντύπου, στο γραφείο Zorpidis Τravel.

 

Η Χριστίνα Τετράδη, οικονομική επόπτης και μέλος Διοικούσας Επιτροπής του ΞΕΕ, παραδίδει το βραβείο Εντύπου Εξερχόμενου Τουρισμού, στο γραφείο Versus Travel.

 

O Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ και η Δέσποινα Αμαραντίδου, πρόεδρος του TCB και αντ/δρος του ΗΑΤΤΑ, παραδίδουν το βραβείο Εντύπου Κρουαζιέρας, στο γραφείο Orange Cruises.

 

O Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ και η Δέσποινα Αμαραντίδου, πρόεδρος του TCB και αντ/δρος του ΗΑΤΤΑ, παραδίδουν το βραβείο Εντύπου Κρουαζιέρας, στην κ. Ελένη Τρέσσου από το γραφείο Navigator.

 

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top