Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Boeing προβλέπει ισχυρή ζήτηση για νέα εμπορικά αεροσκάφη και το 2015

12 Δεκέμβριος 2014, 12:17

Η ισχυρή χρηματοδότηση των αεροσκαφών είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα μιας υγιούς και ισορροπημένης παγκόσμιας ζήτησης για νέα αεροσκάφη, που οδηγείται από την αναμενόμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης, σε ρεκόρ κερδοφορίας των αεροπορικών εταιρειών και στη συνέχιση του κύκλου αντικατάστασης για τη βελτίωση των καυσίμων.


Η Boeing αναφέρει ότι δεκαετίες προβλέψιμων, ελκυστικές αποδόσεων έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανή ποικιλομορφία, αποτελεσματικότητα και όγκο στη χρηματοδότηση των εμπορικών αεροσκαφών, με τις αεροπορικές εταιρείες και τους εκμισθωτές τους να επωφελούνται από τον αυξημένο ανταγωνισμό μεταξύ των δανειστών και σε ιστορικώς χαμηλά επιτόκια το 2015.

Η 7η έρευνα Boeing Current Aircraft Finance Market Outlook προβλέπει τις πηγές χρηματοδότησης για τις νέες παραδόσεις εμπορικών αεροπλάνων κατά το επόμενο έτος και τις συνολικές ανάγκες χρηματοδότησης του κλάδου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

“Η ισχύς που βλέπουμε στη χρηματοδότηση των αεροσκαφών είναι σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα μιας υγιούς και ισορροπημένης παγκόσμιας ζήτησης για νέα αεροσκάφη, η οποία οδηγείται από την αναμενόμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης, σε ρεκόρ κερδοφορίας των αεροπορικών εταιρειών και στη συνέχιση του κύκλου αντικατάστασης για τη βελτίωση των καυσίμων, βελτιώνοντας την απόδοσή του παγκόσμιου στόλου” είπε ο Tim Myers, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Aircraft Financial Services της Boeing Capital Corporation.

“Η σταθερή απόδοση της χρηματοδότησης αεροσκαφών και των επενδύσεων κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών - ιδιαίτερα εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης- προσελκύει νέους ‘παίκτες’ και αποτελεί την κινητήρια δύναμη της διαφοροποίησης, τόσο γεωγραφικά όσο και ως προς τις πηγές χρηματοδότησης. Αυτό ειναι θετικό για τις αεροπορικές εταιρείες και τους εκμισθωτές τους, οι οποίοι θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε υψηλής απόδοσης χρηματοδότηση”, πρόσθεσε.

Η Boeing προβλέπει ισχυρή ζήτηση για νέα εμπορικά αεροσκάφη και το 2015, με αποτέλεσμα το ύψος των παραδόσεων σε ολόκληρο τον κλάδο να ανέλθει σε περίπου 124 δισ. δολ.

Boeing Current Aircraft Finance Market Outlook

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top