Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Οι δυνατότητες άθλησης και ευεξίας στα ξενοδοχεία

07 Ιανουάριος 2015, 09:52

Όλα τα είδη των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων δικαιούνται να αναπτύξουν αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ευεξίας και υπηρεσίες που θα τα χαρακτηρίζουν.


Οι αθλητικές υπηρεσίες (σπορ, γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας) είναι πολύ σημαντικές μεταξύ των ανέσεων που μπορεί να απολαύσει ένας πελάτης στο ξενοδοχείο του. Πολυτελή ξενοδοχεία ανταγωνίζονται το ένα το άλλο προσφέροντας τα πιο καινοτόμα και ποιοτικα προγράμματα ευεξίας. Αλλά αυτό δεν αποτελεί ένα προνόμιο μόνο για τα πολυτελή ξενοδοχεία. Όλα τα είδη των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων δικαιούνται να αναπτύξουν αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ευεξίας και υπηρεσίες που θα τα χαρακτηρίζουν.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον ερευνητή και σύμβουλο Ανάπτυξης Αθλητικού Τουρισμού κ. Γιώργο Γκουτζιούπα να συγγράψει το παρόν πόνημα, προκειμένου να καταστεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες, τους ξενοδόχους, τους γενικούς διευθυντές... “Το ελπιδοφόρο είναι ότι πλέον δίνουν περισσότερη προσοχή στην ανάπτυξη χώρων ευεξίας και γυμναστηρίων για τους πελάτες -αλλά και για το προσωπικό τους”, λέει ο συγγραφέας.Sports, Fitness & Wellness Comforts in Hotels
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top