Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξη ΕξοπλισμούRoberto ScottonΓενικός Διευθυντής WITEC

Roberto ScottonΓενικός Διευθυντής WITEC

Roberto Scotton
Γενικός Διευθυντής WITEC
“Η απλότητα της χρήσης του συστήματος μας είναι ένα πλεονέκτημα για τις μικρές επιχειρήσεις.”

TrevelDailyNews: Ποια είναι τα οφέλη του επαγγελματία από την εφαρμογή ηλεκτρονικών συστημάτων αυτόματης παραγγελιοληψίας;

Roberto Scotton: Τα οφέλη του επαγγελματία είτε αυτό είναι εστιατόριο μεμονωμένο, είτε είναι χώρος μέσα σε ένα ξενοδοχείο, όπως καφέ, bar, pool bar, και εστιατόριο είναι πραγματικά μεγάλα. Μπορεί να πετύχει μείωση του προσωπικού και εντατικοποίηση του ελέγχου. Και τα δύο αυτά στοιχεία είναι πολύ σπουδαία για τον ιδιοκτήτη των χώρων εστίασης. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι τα συστήματα αυτά βοηθούν στην άψογη (πραγματικά χωρίς καθόλου λάθη) αλλά και στη γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη, ο οποίος απολαμβάνει υψηλό σέρβις. Έχει παρατηρηθεί ότι με την εφαρμογή τους, κάθε τραπέζι του μαγαζιού `γυρίζει` όπως λέμε (αλλάζει πελάτες) με ταχύτητα μεγαλύτερη κατά 10%, λόγω της γρήγορης εξυπηρέτησης όπου οι πελάτες δεν περιμένουν, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο τζίρος του μαγαζιού κατά το ίδιο περίπου ποσοστό. Φυσικά, ένα τέτοιο σύστημα υποδηλώνει οργανωμένα μαγαζιά και προσθέτει στην `εικόνα` της επιχείρησης.

TDN: Τι θα πρέπει να προσέξει ο ξενοδόχος όταν αγοράζει τέτοια συστήματα;

R.S: Θα πρέπει να προσέξει το πρόγραμμα (software) να είναι συμβατό με τα υπόλοιπα συστήματα του και βέβαια με τους υπολογιστές που ήδη έχει. Η εταιρία μας διαθέτει προγράμματα (software) που λειτουργούν με την χρήση των παλιών υπολογιστών της επιχείρησης. Βέβαια μπορούμε να προμηθεύσουμε την επιχείρηση και με καινούργιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Σημαντικό είναι ότι τα δικά μας συστήματα δεν βασίζονται σε υπολογιστή με αποτέλεσμα να έχει μειωμένες βλάβες και να δουλεύει το σύστημα ανεξάρτητα.

TDN:Πως βλέπετε να εξελίσσεται η ηλεκτρονική παραγγελιοληψία;

R.S: Το 1995 που ξεκινήσαμε σαν εταιρία να δραστηριοποιούμαστε σε αυτό το χώρο, η τεχνολογία ήταν πολύ καινούργια. Σιγά σιγά όμως η αγορά διευρύνεται, ανοίγει όπως λέμε, και οι επαγγελματίες καταλαβαίνουν την αξία της εφαρμογής αυτών των συστημάτων. Διαθέτουμε δύο εφαρμογές, είτε ανεξάρτητα το κομμάτι της παραγγελιοληψίας, είτε και την σύνδεση του με την αποθήκη και τα τιμολόγια. Έτσι μπορούμε να προμηθεύσουμε την κάθε επιχείρηση με το σωστό πρόγραμμα, μειώνοντας το κόστος της.

TDN:Ποιες επιχειρήσεις αποτελούν στόχο για εσάς;

R.S: Στόχος μας είναι όλες οι επισιτιστικές επιχειρήσεις, όμως δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις είτε αυτές δρουν αυτόνομα, είτε βρίσκονται μέσα σε μικρά ξενοδοχεία. Η απλότητα της χρήσης του συστήματος μας είναι ένα πλεονέκτημα για τις μικρές επιχειρήσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024