Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑντώνης Σερέτης Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικής Ταξιδιωτικής Ισχύς“Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας μεγάλος Ευρωπαϊκός Tour Operator”

Αντώνης Σερέτης Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικής Ταξιδιωτικής Ισχύς“Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας μεγάλος Ευρωπαϊκός Tour Operator”

Αντώνης Σερέτης
Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικής Ταξιδιωτικής Ισχύς
“Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας μεγάλος Ευρωπαϊκός Tour Operator”

Ο κ. Αντώνης Σερέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ταξιδιωτικής Ισχύς, αναλύει στο TravelDailyNews τις μελλοντικές κινήσεις της εταιρίας, όπως και το όραμα της για μετά το 2004.

TravelDailyNews: Πως προέκυψε η Travel Force – Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς, και κατ’ επέκταση και η κοινοπραξία ‘Ελληνική Φιλοξενία’;

Αντώνης Σερέτης: Όπως είναι γνωστό υπάρχει έλλειψη ξενοδοχειακών δωματίων για να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 με αποτέλεσμα να γίνει ο διαγωνισμός και να υπογραφεί η σύμβαση για τη διαχείριση του προγράμματος ενοικίασης ιδιωτικών κατοικιών με δύο κοινοπραξίες την ‘Aλφα Φιλοξενία’ και την ‘Ελληνική Φιλοξενία’, με ελάχιστο αριθμό κατοικιών τις 1.500 για κάθε κοινοπραξία. Η Travel Force ανήκει στην κοινοπραξία ‘Ελληνική Φιλοξενία’, μαζί με την Eurobank Properties (θυγατρική της Eurobank), και τον Γιώργο Κουρμούζη. Πραγματικά, υπήρξε μια μεγάλη καθυστέρηση στην νομοθετική ρύθμιση, η οποία και έγινε πρόσφατα.

TDN: Με ποιόν τρόπο θα δραστηριοποιείται στο μέλλον η Travel Force;

Α.Σ: Η Travel Force, που αποτελεί ένα δυναμικό σχήμα πρακτόρων, έχει στόχο να καλύπτει τις ανάγκες που μέχρι στιγμής καλύπτουν οι μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλοι αυτοί οι τουριστικοί πράκτορες με προτροπή του HATTA, έχουν έρθει σε συμφωνία μεταξύ τους και έτσι ελπίζουμε η Travel Force να αποκτήσει μια μεγάλη δυναμική. Το καταστατικό μας έχει στόχους και για την δραστηριοποίηση μας μετά το 2004, σε αντικείμενα όπως η μίσθωση ενός ξενοδοχείου, η διοργάνωση ενός μεγάλου συνεδρίου, η συμμετοχή της σε αεροπορική εταιρία κα άλλα. Το μέγεθος της Travel Force είναι το δυνατό της σημείο. Θα γίνει ένας μεγάλος τουριστικός οργανισμός, ένας ευρωπαϊκός tour operator. Με τις ‘οικονομίες κλίμακος’ που έχει είναι σίγουρο ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επηρεάζοντας την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

TDN: Κατά την γνώμη σας υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς των ιδιοκτητών κατοικιών και των φιλάθλων για ενοικίαση κατοικιών το 2004;

Α.Σ: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα η κοινοπραξία ‘Ελληνική Φιλοξενία’ πρόκειται να δημιουργήσει δικό της τουριστικό γραφείο. Η Travel Force, στην οποία συμμετέχουν 110 πράκτορες από όλη την Ελλάδα, θα συμβάλει με την εμπειρία της και τα προϊόντα της σε αυτό το νέο τουριστικό γραφείο με μετοχική σχέση πλέον. Όσο για την προσφορά κατοικιών υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, τώρα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες αυτοψίες και η επιλογή των κατοικιών, όπως και η κατάταξη τους ανάλογα με τον βαθμό πολυτέλειας που διαθέτουν.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024