Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο δρόμος για την αρχαία Κόρινθο είναι σπαρμένος με... σκουπίδια

21 Σεπτέμβριος 2016, 12:45

Όλη η Ελλάδα ένας σκουπιδότοπος... Διάσπαρτος με κάθε είδους σκουπίδια (μέχρι και λάστιχα αυτοκινήτων) είναι ο δρόμος που οδηγεί στην αρχαία Κόρινθο, προς τέρψιν των οφθαλμών των τουριστών.

Με πρωτοβουλία του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών θα γίνει καθαρισμός της οδικής αρτηρίας που οδηγεί στην αρχαία Κόρινθο, αφού οι τοπικές αρχές δήλωσαν αδυναμία να πληρώσουν συνεργείο καθαρισμού. Έτσι οι ξεναγοί αποφάσισαν να καθαρίσουν μόνοι τους το δρόμο!Η παραχώρηση και δημοσίευση των φωτογραφιών γίνεται με την υποστήριξη του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών, με άμεσο στόχο την ευαισθητοποίηση παντός ενδιαφερόμενου και εμπλεκόμενου στο χώρο του τουρισμού και έμμεσο σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας.


Share |
1 Σχόλια
Σχόλια Αναγνωστών

Εταιρεία: Ιδιότητα:
O/Η "Χρήστος Νικολάου" έγραψε στις 21-09-2016 21:17:

Δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει και στον δημο μας Βέλου-Βόχας Κορινθίας, τεράστιο θεμα με τα σκουπίδια, ειδικα στο Βραχάτι, τουριστικό παραλιακό μερος, αλλα ο δήμαρχος μας Παπακυριάκος και το δημοτικο συμβούλιο χρονια τωρα περιμενουν να μας λυσει το πρόβλημα το φαραωνικό εργο του Τατουλη!!! Αν ειχαν κανει απο την αρχη Τοπικό σχέδιο διαχείρησης απορριμάτων δεν θα ειχανε στο Βραχατι δεκάδες μικροχωματερες σε κεντρικους παραλιακους δρομους! Τωρα το παιζουν και με τον Τατουλη και με το Τοπικό. Οπως λέμε και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφύλαξ!
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top