Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςCyberlogic e-Tourism Platform

Cyberlogic e-Tourism Platform

Η Cyberlogic προσφέρει εδώ και μια 10ετία ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τουριστικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η εταιρεία έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη εξειδικευμένων συστημάτων λογισμικού και λύσεων στον κλάδο του τουρισμού και την εμπιστεύονται τουριστικές επιχειρήσεις που κατέχουν ηγετικό ρόλο στον χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

H Cyberlogic ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού για τουριστικές επιχειρήσεις & οργανισμούς, όπως Destination Management Companies (DMCs & DMOs), γραφεία εισερχόμενου τουρισμού, online ταξιδιωτικά γραφεία (OTAs), tour operators, κλπ.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 από στελέχη με εμπειρία από το 1998 στον χώρο της πληροφορικής και των συμβουλευτικών υπηρεσιών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. H εταιρεία έχει αναπτύξει μια δυναμική παρουσία στην αγορά στηριζόμενη στην εμπειρία – εξειδίκευση των στελεχών της και στην υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία της.
Cyberlogic e-Tourism Platform: Επιγραμματικά
H Cyberlogic έχει αναπτύξει τη δική της e-Tourism Πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει τις ακόλουθες εφαρμογές λογισμικού:

Cyberlogic e-Tourism Operations: Διαχείριση – αυτοματοποίηση εργασιών τουριστικών επιχειρήσεων όπως: συμβόλαια αγοράς/πώλησης, ταρίφες & τιμοκαταλόγοι, κρατήσεις (ξενοδοχεία, πακέτα, εκδρομές, transfers, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εισιτήρια, διάφορες – άλλες υπηρεσίες, κλπ), διαχείριση διαθεσιμότητας/allotment & yielding, transfers & traffic management, εκδρομές – κρουαζιέρες, τιμολόγηση, cost control, στατιστική & οικονομική παρακολούθηση.

       Operations

– Cyberlogic Online Travel Distribution: Online κρατήσεις και διανομή τουριστικών υπηρεσιών σε B2C & B2B κανάλια διανομής. Το σύστημα Cyberlogic παρέχει ένα ολοκληρωμένο Β2Β Extranet περιβάλλον σε πελάτες (Travel Agent’s B2B Extranet) και προμηθευτές (Travel Supplier’s B2B Extranet) για την Online συνεργασία τους με την επιχείρηση με απλές, αποδοτικές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιείται το διαχειριστικό κόστος και οι καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα και η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της επιχείρησης.

Επίσης παρέχεται ένα πλήρες XML/JSON Web Service API για την αυτοματοποιημένη διασύνδεση με τρίτα συστήματα Online κρατήσεων, όπως επίσης μέσω της τεχνολογίας Cyber2Cyber οι πελάτες & συνεργάτες της Cyberlogic έχουν την δυνατότητα άμεσης & εύκολης ανταλλαγής προϊόντων & κρατήσεων.

       Online Distribution

Cyberlogic Mobile Excursions: Μια εξειδικευμένη λύση για την Online πώληση & διαχείριση εκδρομών με χρήση κινητών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, Tablets, Laptops, κλπ). Το σύστημα διατίθεται σε Android, iOS & Windows πλατφόρμες και παρέχει την δυνατότητα στους Reps – πωλητές και σε συνεργάτες (Tour Operators, Τουριστικά Γραφεία, κλπ) να πωλούν και να εκτυπώνουν Vouchers εκδρομών απομακρυσμένα. Η λύση αυτή απευθύνεται σε Γραφεία Εισερχόμενου Τουρισμού, Destination Management Companies (DMCs), Tour Operators και Οργανωτές Εκδρομών – Περιηγήσεων, κλπ.

       Mobile Excursions

Cyberlogic Mobile MeetNGreet: Εφαρμογή που απευθύνεται σε γραφεία εισερχομένου τουρισμού και Destination Management Companies (DMCs) για την υποδοχή & διαχείριση των τουριστών κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο.
Οι representatives (Reps) ή το προσωπικό υποδοχής στο αεροδρόμιο μπορούν μέσα από το Tablet και το κινητό τους τηλέφωνο να:
  • Τσεκάρουν Online τις λίστες αφίξεων, με τα ονόματα & references των τουριστών που αναμένεται να αφιχθούν
  • Μοιράσουν και να κατευθύνουν τους τουρίστες στα διαθέσιμα λεωφορεία, ταξί ή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις λίστες μεταφοράς (Transfer Orders)
  • Κάνουν Online Check-in των τουριστών, καταγράφοντας και τις περιπτώσεις Non-Shows & Go-Shows

       Mobile MeetNGreet

Cyberlogic e-Tourism Management Information System (MIS): Online πρόσβαση από παντού σε στατιστικά – αναφορές και δείκτες απόδοσης για την επιχείρηση. Στατιστικά, δείκτες, συγκρίσεις και ιστορικά στοιχεία είναι προσβάσιμα Online από οποιοδήποτε desktop PC & κινητή συσκευή (Netbook, Laptop, iPad, Mobile Phone, Tablet, κλπ). Ένα πλήρες σετ από στατιστικούς πίνακες (Dashboards) είναι διαθέσιμο Online στα διοικητικά στελέχη προκειμένου να είναι σε θέση να ενημερώνονται και να λαμβάνουν εγκαίρως & δυναμικά αποφάσεις που αποφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για την επιχείρηση.

Το σύστημα επίσης παρέχει την δυνατότητα στους διαχειριστές να δημιουργούν και να παρακολουθούν με ευκολία προσαρμοσμένα – ειδικά στατιστικά (Custom Dashboards) σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

      MIS

Cyberlogic e-Tourism Financial Accounting: Λογιστικό σχέδιο βάσει ΚΒΣ & ΕΓΛΣ για 3ης κατηγορίας βιβλία. Λογιστικές εγγραφές & εκτυπώσεις βάσει λογιστικού σχεδίου. Λογιστικές καταστάσεις (καρτέλες προμηθευτών – πελατών, ισοζύγια, καθολικά, κλπ). Διαχείριση Χρεογράφων – Ταμείου, Εκτυπώσεις λογιστικών – φορολογικών στοιχείων, παραστατικών & οικονομικές αναφορές. Online διασύνδεση με την e-Tourism πλατφόρμα της Cyberlogic.

       Accounting

CyberTrips Mobile Application: Μια νέα & καινοτόμα λύση για την Online υποστήριξη των επισκεπτών – τουριστών πριν & κατά την παραμονή τους στον προορισμό. Το σύστημα διατίθεται σε Android, iOS & Windows πλατφόρμες και παρέχει την δυνατότητα στους επισκέπτες να λάβουν πληροφορίες & προσφορές για τον προορισμό και να κάνουν Online αναζήτηση & κράτηση υπηρεσιών. Επίσης μέσω της mobile application ο τουρίστας έχει Οnline πρόσβαση στα στοιχεία της κράτησης του και μπορεί άμεσα να έρθει σε επαφή με τον Tour Operator ή/και τον Destination Manager.

    
       CyberTrips

Cyberlogic: Μελλοντικές Εξελίξεις
H Cyberlogic σκοπεύει να επεκτείνει την χρήση των εφαρμογών της στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας του τουριστικού κλάδου φέρνοντας μαζί tour operators, Destination Management Companies, τουριστικά γραφεία, bedbanks & OTAs, ξενοδοχεία & αλυσίδες ξενοδοχείων και προμηθευτές άλλων τουριστικών υπηρεσιών σε μια ενιαία πλατφόρμα – marketplace.
Υπηρεσίες e-Tourism Cloud αναπτύσσονται μέσα στα πλαίσια της ελαχιστοποίησης του κόστους λειτουργίας και της επέκτασης του μεριδίου αγοράς της Cyberlogic στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Mobile B2C/B2B applications για Online κρατήσεις και διαχείριση διαδικασιών (operations) αναπτύσσονται με σκοπό την παροχή μιας πλήρης γκάμας εργαλείων στις Τουριστικές επιχειρήσεις για την ολοκληρωμένη υποστήριξη της καθημερινής διαχείρισης και του ελέγχου των δραστηριοτήτων τους.
Facts & Figures

– Μέσα στο 2015 σχεδόν 1.500.000 PAX/Τουρίστες συνολικά εξυπηρετήθηκαν από τα συστήματα λογισμικού που έχουν εγκατασταθεί σε πελάτες της Cyberlogic. Στην επόμενη 3-ετία προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 3.000.000 PAX/Τουρίστες.

– Στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της Cyberlogic περιλαμβάνονται κορυφαίες DMCs and incoming τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα, που εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα tour operators & OTAs που λειτουργούν σε δυτικοευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, κλπ), στα Βαλκάνια (Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία, κλπ), στη Ρωσία, στην Ανατολική Ευρώπη, στην Τουρκία, στις Ηνωμένες Πολιτείες, κλπ.

– Ηγετικές εταιρείες – online travel agencies (OTAs), tour operators, bedbanks και travel technology companies όπως οι HotelPlan Group, AlphaRooms, LateRooms, Hotelston, Intuitive Systems, Multicom, XML Travelgate, HotelBeds, digital trip, ForthCRS, κ.α. έχουν υλοποιήσει τις XML Web Services της Cyberlogic για online κρατήσεις και ανταλλαγή περιεχομένου & συμβολαίων/ταριφών.

– Η Cyberlogic έχει επιτυχώς υλοποιήσει online διασύνδεση με συστήματα εταιρειών όπως οι PeakWork, OTDS Association, SunHotels, Thomas Cook, BiblioGlobus, Sundio Group, Meeting Point International, Coral Travel, Odeon Tours, YouTravel, DeTour, HolidayTaxis, A2B Transfers – ResortHoppa, Jumbo Tours, ΥouTravel, κ.α.

– Στα πλαίσια της διεθνούς επέκτασης της η Cyberlogic συμμετέχει και έχει υλοποιήσει επιτυχώς σημαντικά projects στον τομέα του τουρισμού σε κύριους τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Πελάτες & Συνεργάτες


Cyberlogic
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Πληροφορικής & Διαδικτύου
Λεωφ. Δημοκρατίας 81, 2ος Όροφος, 71306 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810 371123
Φαξ: 2810 371124
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024