Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΗ Turkish Airlines φιλοξένησε την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία στη Κωνσταντινούπολη

Η Turkish Airlines φιλοξένησε την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία στη Κωνσταντινούπολη

Το Istanbul Airshow 2016 πραγματοποιήθηκε 6-9 Οκτωβρίου 2016 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ataturk. Η Turkish Airlines, από τους βασικούς χορηγούς της διοργάνωσης, "ξεδίπλωσε" το εύρος των δυνατοτήτων και των επιλογών της

Κατά το φετινό Istanbul Airshow 2016 στην Κωνσταντινούπολη, η Turkish Airlines παρουσίασε την Business Class της εταιρείας σε μια εντυπωσιακή προσωμοίωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία “World’s Best Business Class Dining Lounge” και “Best Business Class On-Board Catering” στηv έρευνα της Skytrax το 2016.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης παραδόθηκε στην Turkish Airlines το 6.000ό Boeing αεροσκάφος της. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνων, πλέον διαθέτει στόλο 333 συνολικά αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά).


Το CIP Lounge της Turkish Airlines στο αεροδρόμιο Ataturk.

H Turkish Airlines πετά σε περισσότερες χώρες από κάθε άλλη εταιρεία παγκοσμίως, αυτή τη στιγμή πετά σε 291 προορισμούς (242 διεθνείς και 49 εσωτερικές πτήσεις), σε 116 χώρες παγκοσμίως. Συνεχώς αναπτύσσεται προσθέτοντας νέους προορισμούς. Σύντομα θα εγκαινιαστούν και νέοι προορισμοί, σε Κούβα, Καράκας, Πουκέτ, Σεϋχέλλες και Ζανζιβάρη.

Ένα ιδιαίτερο catering…

Το catering της Turkish Airlines ανανεώνεται συνεχώς με βάση τις τελευταίες τάσεις και τις λιγότερο κοινές γεύσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μια εμπειρία εστιατορίου με ιδιαίτερες γεύσεις στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του αεροσκάφους.

Εκτός από την πλούσια ποικιλία πιάτων της τουρκικής κουζίνας, η Turkish Airlines σερβίρει και γεύματα από τη διεθνή κουζίνα και στις υπερατλαντικές πτήσεις της υπάρχει “Flying Chef”. Με τη συνεργασία της Turkish Airlines με την εταιρεία DO & CO, τα γεύματα παρασκευάζονται με φρέσκα προϊόντα, με ιδιαίτερη φροντίδα στην παραγωγή τους και το μενού των επιβατών παρουσιάζεται από τον “Flying Chef”, ο οποίος υποστηρίζει επαγγελματικά το πλήρωμα της καμπίνας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των γευμάτων, επιδεικνύοντας παράλληλα την τουρκική φιλοξενία στον κόσμο. Ειδικά για τους συχνούς ταξιδιώτες, παρέχονται διαφορετικές επιλογές μενού κάθε εβδομάδα σε όλες τις κατηγορίες θέσεων στις πτήσεις από Τουρκία.

Συνεχείς βραβεύσεις και διακρίσεις
Η Turkish Airlines επιλέχθηκε ως η “Καλύτερη Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη” για έκτη συνεχόμενη χρονιά στα Skytrax World Airlines Awards 2016. Ακόμη, το 2016, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για όγδοη συνεχή φορά “Best Airline in Southern Europe”. Η εταιρεία κέρδισε τα διεθνή βραβεία “Best Economy Catering Service” το 2010, “Best Business Catering Service” το 2013 και “Best Business Catering Service” το 2014.

Αρωγός σε μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις
Το Final Four της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης, της Turkish Airlines Euroleague, θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017.

Η Turkish Airlines είναι ο κύριος χορηγός της Euroleague από το 2010, με τη συνεργασία να διαρκεί μέχρι το 2020. Με 290 προορισμούς παγκοσμίως, οι πελάτες και η διαδικτυακή κοινότητα της Turkish Airlines αποτελείται από ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχοντας δεσμευθεί στην παροχή μοναδικών εμπειριών, που να ξεπερνούν πάντα κάθε προσδοκία, υποστηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις, ακριβώς όπως τις πτήσεις της κάθε μέρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024