Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠερικλής Λύτρας (ΤΕΙ Αθηνών): Το ΤΕΙ Αθήνας έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην εξωστρέφειά και στην συνεχή βελτίωσή του

Περικλής Λύτρας (ΤΕΙ Αθηνών): Το ΤΕΙ Αθήνας έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην εξωστρέφειά και στην συνεχή βελτίωσή του

Ο κ. Περικλής Λύτρας, καθηγητής και αναπληρωτής προέδρου του Τ.Ε.Ι. Αθηνών καθώς επίσης και διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος "Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στον τουρισμό", μίλησε στο TravelDailyNews για την σημαντική εξωστρέφεια του ιδρύματος τα τελευταία χρόνια στην ελληνική και την διεθνή σκηνή. Επίσης σημείωσε τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στις υποδομές του ιδρύματος, καθιστώντας το ένα απο τα κορυφαία στο είδος του. Τέλος, έγινε μια αναφορά στο τουριστικό τμήμα του ιδρύματος, καθώς επίσης και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που παρέχεται.

TravelDailyNews: Έχουμε πληροφορηθεί για την σημαντική εξωστρέφεια του ιδρύματος, τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τι έχετε να μας πείτε γι’ αυτο;

 
TDN: Παρατηρούμε επίσης ότι το ίδρυμα είναι τελειώς διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια και θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια γι’ αυτή την αλλαγή.
 
TDN: Θα θέλαμε, τέλος να μας πείτε λίγα λόγια για το τμήμα καθώς και το μεταπτυχιακό του τουρισμού
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024