Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Greek Tourism Expo 2016

30 Δεκέμβριος 2016, 15:30

Για μια ακόμα χρονιά η έκθεση Greek Tourism Expo απέδειξε τη δυναμική της με τη συμμετοχή 250 εκθετών, 120 διεθνούς επιπέδου hosted buyers από 35 χώρες και χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που προέρχονταν από όλους τους κλάδους τουρισμού.


Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo, η επίσημη τουριστική Έκθεση της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και την εγκαινίασε η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.
 
Για μια ακόμα χρονιά η έκθεση απέδειξε τη δυναμική της με τη συμμετοχή 250 εκθετών, 120 διεθνούς επιπέδου hosted buyers από 35 χώρες και χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που προέρχονταν από όλους τους κλάδους τουρισμού.
 
Mε το σύνθημα ‘Come to meet the Greeks’ η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 μίλησε με τους παρακάτω αριθμούς:
• 120 διεθνείς και υψηλού επιπέδου hosted buyers (tour operators, MICE & associations) από 35 χώρες οι οποίοι κάλυψαν όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού και πραγματοποίησαν νέες συνεργασίες.
• 250 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού, περιφέρειες, δήμοι, φορείς του Τουρισμού, ξενοδοχεία, luxury boutique hotels & villas, τουριστικά γραφεία, εταιρείες κρουαζιέρας, management, κ.λ.π.
• 5.128 πολύ επιτυχημένα Β2Β ραντεβού πραγματοποίησαν οι εκθέτες με τους buyers με στόχο νέες συμφωνίες για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού σε ξένες αγορές.
• 4.600 περίπου επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας κάλυψαν τις επαγγελματικές τους ανάγκες με νέες συνεργασίες.
• 2.930 προκαθορισμένα ραντεβού έκλεισαν επισκέπτες με εκθέτες από το online πρόγραμμα Visitor’s Matching Program και φυσικά πέραν του αριθμού των λοιπών συναντήσεων που έγιναν στην έκθεση απευθείας στα περίπτερα των εκθετών.
 
Οι συνεδριακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από επίσημους φορείς (ΞΕΕ-Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΤΕΕ-Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΠΟΔΙΞ-Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, Περιφέρεια Πελοποννήσου) αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις (Expedia Inc., και Google) δημιούργησαν ένα υψηλού επιπέδου δίκτυο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τους δεκάδες επαγγελματίες που τις παρακολούθησαν. 
 
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά πλαισιωμένη από τον γεν. γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κα Ντίνα Νικολάκου, τον πρόεδρο του EBEA κ. Κώστα Μίχαλο, τον πρόεδρο του ΞΕΕ κ. Γιώργο Τσακίρη, τον πρόεδρο της ΠΟΔΙΞ κ. Γιώργο Πελεκανάκη και άλλους επισήμους.
 
 
 
Στιγμιότυπο από το χώρο όπου 120 διεθνείς hosted buyers από 35 χώρες ήταν προσκεκλημένοι στην έκθεση και έκαναν επιτυχημένα Β2Β ραντεβού με στόχο νέες συμφωνίες για την ακόμη μεγαλύτερη προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
 
 
 
Γενική άποψη της έκθεσης με τους επισκέπτες να ενημερώνονται για το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.
 
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο του India Tourism Board
 
 
 
 
Ακόμα δύο στιγμιότυπα από το χώρο των συναντήσεων με τους hosted buyers
 
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Expedia
 
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Evermore Cruises
 
 
 
 

Ακόμα τρία γενικά στιγμιότυπα από την έκθεση

 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου
 
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top