Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

"Ημερήσιο Newsletter Philoxenia 2003"Συνεντεύξεις, δηλώσεις, θέματα και νέα προϊόντα από την 19η Philoxenia 2003 μέσα από τα ρεπορτάζ του TravelDailyNews

10 November 2003, 00:00

"Ημερήσιο Newsletter Philoxenia 2003"

To TravelDailyNews στην 19η Philoxenia 2003

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ NEWSLETTER ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ PHILOXENIA 2003 ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ TRAVELDAILYNEWS.

Η ηλεκτρονική καθημερινή εφημερίδα TravelDailyNews κατά τη διάρκεια της έκθεσης Philoxenia 2003 που πραγματοποιήθηκε από 30 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, κυκλοφόρησε έντυπο ημερήσιο newsletter με ειδήσεις και θέματα από τα δρώμενα της έκθεσης, τους εκθέτες, συνεντεύξεις, καθώς και με θέματα που αφορούν στο εξοπλισμό των ξενοδοχείων.

Το Newsletter της Philoxenia 2003, μοιραζόταν κάθε πρωί και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε όλους τους επισκέπτες και σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης.

Για να διαβάσετε τα αρχεία δεξιά, πρέπει να έχετε το πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων pdf, Acrobat Reader. Αν δεν το έχετε κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσεσε δωρεάν στον υπολογιστή σας.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top