Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΙωάννης Παππάς (GSTC): Η έννοια του 'sold out' για τον ελληνικό τουρισμό είναι πολύ κοντά

Ιωάννης Παππάς (GSTC): Η έννοια του 'sold out' για τον ελληνικό τουρισμό είναι πολύ κοντά

Ο κ. Ιωάννης Παππάς, διευθύνων σύμβουλος της Green Evolution και μέλος του Δ.Σ. του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, μίλησε στο TravelDailyNews για το μέλλον του αειφόρου τουρισμού στην Ελλάδα, για την παρουσία της Ελλάδας στην ITB του Βερολίνου καθώς επίσης και για τη στρατηγική που ακολουθεί το Υπουργείο Τουρισμού στο θέμα της αειφορίας στην χώρα.

Στην παραπάνω βιντεοσυνέντευξη ο κ. Ιωάννης Παππάς μας απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • TravelDailyNews: Πως αντιλαμβάνεται ο Έλληνας τουριστικός επιχειρηματίας την αειφορία;
  • TDN: Ως μέλος του Παγκόσμιου Συμβολίου Αειφόρου Τουρισμού, πως κρίνετε την στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού πάνω στο θέμα της αειφορίας;
  • TDN: Πως είδατε την ελληνική παρουσία στην έκθεση ITB;
  • TDN: Με δεδομένη την φέρουσα ικανότητα του κάθε προορισμού, και το γεγονός οτι ο ελληνικός τουρισμός παρουσιάζει μεγάλη εποχικότητα, πως πρέπει διαχειριστεί αυτή η κατάσταση;
 
Ο Ιωάννης Παππάς είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση σε θέματα Ενέργειας, Τεχνολογίας Προηγμένων Υλικών και Αξιολόγησης Κατασκευών.
 
Ο Δρ Παππάς είναι Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής της GREEN EVOLUTION ΑΕ καθώς επίσης και μέλος του ΔΣ του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, Συνιδρυτής & Μέλος ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου, του Συμβουλίου Αειφόρων Κτηρίων Ελλάδος, της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων και Συνιδρυτής της Ελληνικής Εταιρείας Οικοτουρισμού.
 
Είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα και πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, καθώς και πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Passive House Institute.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024