Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ιωάννης Παππάς (GSTC): Η έννοια του 'sold out' για τον ελληνικό τουρισμό είναι πολύ κοντά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 March 2017, 13:34

Ο κ. Ιωάννης Παππάς, διευθύνων σύμβουλος της Green Evolution και μέλος του Δ.Σ. του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, μίλησε στο TravelDailyNews για το μέλλον του αειφόρου τουρισμού στην Ελλάδα, για την παρουσία της Ελλάδας στην ITB του Βερολίνου καθώς επίσης και για τη στρατηγική που ακολουθεί το Υπουργείο Τουρισμού στο θέμα της αειφορίας στην χώρα.


Στην παραπάνω βιντεοσυνέντευξη ο κ. Ιωάννης Παππάς μας απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • TravelDailyNews: Πως αντιλαμβάνεται ο Έλληνας τουριστικός επιχειρηματίας την αειφορία;
  • TDN: Ως μέλος του Παγκόσμιου Συμβολίου Αειφόρου Τουρισμού, πως κρίνετε την στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού πάνω στο θέμα της αειφορίας;
  • TDN: Πως είδατε την ελληνική παρουσία στην έκθεση ITB;
  • TDN: Με δεδομένη την φέρουσα ικανότητα του κάθε προορισμού, και το γεγονός οτι ο ελληνικός τουρισμός παρουσιάζει μεγάλη εποχικότητα, πως πρέπει διαχειριστεί αυτή η κατάσταση;
 
Ο Ιωάννης Παππάς είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση σε θέματα Ενέργειας, Τεχνολογίας Προηγμένων Υλικών και Αξιολόγησης Κατασκευών.
 
Ο Δρ Παππάς είναι Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής της GREEN EVOLUTION ΑΕ καθώς επίσης και μέλος του ΔΣ του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, Συνιδρυτής & Μέλος ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου, του Συμβουλίου Αειφόρων Κτηρίων Ελλάδος, της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων και Συνιδρυτής της Ελληνικής Εταιρείας Οικοτουρισμού.
 
Είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα και πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, καθώς και πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Passive House Institute.
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top