Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Παναγιώτης Ποδηματάς (Athens Flying Week): Πρέπει να βρεθούν τρόποι να αναπτυχθεί ο αεροπορικός τουρισμός

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 June 2017, 10:00

Ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, αντιπρόεδρος του HAPCO, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του P.C. Podimatas Audiovisual AE και πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής του Athens Flying Week, μίλησε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus, για την θετική επίδραση που έχει στον τουριστικό τομέα και στην προσέλκυση τουριστών στην Ελλάδα το Athens Flying Week, καθώς επίσης και για όλα τα δυνητικά πακέτα που μπορούν να δημιουργήσουν τα τουριστικά γραφεία, συμπεριλαμβάνοντας στις λίστες τους το event αυτό. Τέλος, αναφέρθηκε σε τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί σημαντικά ο αεροπορικός τουρισμός, που στην Ελλάδα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.
Στην παραπάνω βιντεοσυνέντευξη ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • TravelDailyNews: Θα μπορούσατε να μας πείτε μερικά στοιχεία για το Athens Flying Week;
  • TDN: Ποιο είναι το κλίμα στην Ευρώπη σχετικά με αντίστοιχα events;
  • TDN: Θα μπορούσε να αποτελεί ένα πολύ ωραίο προϊόν για τα τουριστικά γραφεία;
  • TDN: Ποια είναι η ανάπτυξη και το μέλλον του αεροπορικού τουρισμού στην Ελλάδα;


Ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η τεχνογνωσία του στον τομέα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού και η κάλυψη των εκδηλώσεων και συνεδρίων, περιλαμβάνει σημαντικές εκδηλώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες -Αθήνα 2004, η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2003 στη Χαλκιδική, του 1994 στην Κέρκυρα, του 1989 στη Ρόδο, η τελετή έναρξης του Μουσείου της Ακρόπολης, η διάσκεψη του ΟΑΣΕ και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) που έχει ζωτική συμβολή στον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό.

Ο κ. Ποδηματάς επανεξελέγη πρόεδρος του Congress Rental Network (CRN) για το ερχόμενο έτος, έχοντας ήδη υπηρετήσει με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια ως πρόεδρος του οργανισμού.

Ο Παναγιώτης Ποδηματάς είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του P.C. Podimatas Audiovisual AE και ιδρυτής τριών εταιρειών που ανήκουν σε αυτό το δίκτυο, στη Ρουμανία, στη Σερβία και φυσικά στην Ελλάδα.

Επίσης ο κ. Ποδηματάς είναι πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής του Athens Flying Week, της μεγαλύτερης αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, που λαμβάνει χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κατά τον προσεχή Σεπτέμβριο (16 και 17/9).
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top