Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηDinner in the Sky Greece

Dinner in the Sky Greece

Το Dinner in the Sky κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία και να προσθέσει ένα καινοτόμο προϊόν στην τουριστική αγορά της Αθήνας.

Το τραγούδι των Cold Play – A sky full of stars ξεκινάει να ακούγεται από τα ηχεία σηματοδοτώντας την στιγμή που το τραπέζι του Dinner in the Sky θα αρχίζει να κατεβαίνει σιγά σιγά ολοκληρώνοντας άλλο ένα δείπνο. Οι 22 καλεσμένοι αρχίζουν να βγάζουν φωτογραφίες – όχι ότι είχαν σταματήσει – προσπαθώντας να καταγράψουν τις τελευταίες στιγμές προτού ολοκληρωθεί η μοναδική γαστρονομική εμπειρία την οποία έζησαν 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. 

 
Οι δύο χρυσοί κανόνες του Dinner in the Sky παγκοσμίως είναι safety & exclusivity. Ακολουθώντας και στην Ελλάδα πιστά αυτούς τους κανόνες η ομάδα του Dinner in the Sky έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 11.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες προσφέροντας με απόλυτη ασφάλεια μια μοναδική, διασκεδαστική, once in a life time γαστρονομική εμπειρία. 
 
Από την πρώτη μέρα της λειτουργία του το Dinner in the Sky είχε ως μοναδικό στόχο να προσφέρει στους πελάτες του μια εμπειρία ζωής και σήμερα 3 χρόνια μετά πιστεύει ότι το κατάφερε. 

 
Τα σχόλια των πελατών του τόσο στα social media όσο και σε παγκόσμια ταξιδιωτικά sites όπως το Trip Advisor όπου βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2015 έως και σήμερα σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις αποδεικνύουν ότι η εμπειρία που προσφέρει το Dinner in the Sky είναι πραγματικά μοναδική. Το 97,8% των πελάτων του που αξιολόγησαν το Dinner in the Sky ανέφερε ότι ήταν Εξαιρετικό/Πολύ καλό.
 
Μαζί με τους πελάτες του η ομάδα του Dinner in the Sky ζει πολλές και ιδιαίτερες στιγμές όπως γενέθλια, χρυσές επετείους, πολλές προτάσεις γάμου (όλες οι νύφες είπαν ΝΑΙ!) Είναι πολύ ξεχωριστά τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν την ομάδα σε κάθε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή τους και τιμή μας που οι πελάτες μας επέλεξαν εμάς για να την ζήσουν.

 
Ειδικά οι ξένοι πελάτες του που φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τόσο σε αριθμό αλλά και σε χώρες προέλευσης ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο και κέρδισε η η ομάδα του Dinner in the Sky. Το Dinner in the Sky φιλοξένησε πελάτες από όλες τις ηπείρους και περισσότερες από 95 χώρες όπως Γουατεμάλα, Βενεζουέλα, Δομινικανή Δημοκρατία, Ιράν, Μπαχάμες ακόμα και την Νέα Καληδονία! Όλοι αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους στην αρχή γίνονται μια μεγάλη παρέα ψηλά και μετατρέπουν ένα δείπνο σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και η αστραφτερή από τα φώτα Ακρόπολη προσθέτουν ένα ακόμα καθοριστικό λιθαράκι στη βραδιά που τους μένει αξέχαστη. Σχόλια όπως “..this is the most fun you can have with your clothes on”, “…stunning view, safe and the best way to see Athens” …”a must do when visiting Athens”,…”one of the highlights or our trip to Greece… but the most impressive and surprisingly aspect was that the food was superb”, “epic”, “Best thing I have ever done” είναι για την ομάδα του Dinner in the Sky η καλυτερη δυνατή επιβραβευση και αναγνώριση για το επίπεδο υπηρεσιών το οποίο προσφέρει.

 
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Dinner in the Sky κατάφερε αυτά τα τρία χρόνια να λειτουργήσει στην Αθήνα ένα καινοτόμο concept προσφέροντας στους πελάτες του μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.
 
Ο ταξιδιωτικός οδηγός The Culture Trip συμπεριέλαβε το Dinner in the Sky στο άρθρο τους για την Αθήνα, 10 Events In Athens To Look Forward To In 2017.

 

 
Κλείνοντας το Dinner in the Sky, ενα project το οποίο εδώ και 10 χρόνια λειτουργεί σε πάνω από 45 χώρες/πόλεις στον κόσμο, έφτασε και στην Ελλάδα και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία και να προσθέσει ένα καινοτόμο προϊόν στην τουριστική αγορά της Αθήνας που τόσο τα έχει ανάγκη. Το μοντέλο λειτουργίας του έγινε case study για άλλες χώρες και ήδη το Dubai, το Μεξικό, η Ισπανία, η Μαλαισία, και η Μάλτα “πάτησαν” πάνω σε αυτό για να ενδυναμώσουν την εκεί παρουσία τους. 
 
 
 
Dinner in the Sky Greece
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Ιάκχου και Βουτάδων, Γκάζι, 11854, Αθήνα
Τηλ: 694 5396509
        
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024