Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

TOG & TOG – Hotels & Yachting

09 Μάρτιος 2018, 13:01

Η TOG & TOG διαθέτει ποιοτικό ιματισμό, ειδικά σχεδιασμένο για δώσει διαφορετική «πνοή» στο υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την τραπεζαρία, την πισίνα και το SPA, με ειδικές ραφές, κεντήματα, λογότυπα και ενδοΰφανση.


Η εταιρεία TOG & TOG – Hotel & Yachting με 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του υφάσματος της διακόσμησης και των λευκών ειδών, δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο προσφέροντας υψηλού επιπέδου στοχευμένες υπηρεσίες σε ξενοδοχειακές μονάδες και σκάφη αναψυχής. 
 
Έχοντας κατακτήσει ισχυρούς δεσμούς με διεθνείς προμηθευτές και αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις World Brands στην ελληνική αγορά, όπως Rubelli Venezia, Armani Casa by Rubelli και Dominique Kieffer, καταχωρήθηκε στην συνείδηση της αγοράς ως «ο ειδικός σε καινοτόμα, interior προϊόντα». 

 
Η TOG & TOG διαθέτει ποιοτικό ιματισμό, ειδικά σχεδιασμένο για δώσει διαφορετική «πνοή» στο υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την τραπεζαρία, την πισίνα και το spa, με ειδικές ραφές, κεντήματα, λογότυπα και ενδοΰφανση. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία από ξεχωριστές συλλογές, προσφέρει υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, βραδυφλεγή και ηχομονωτικά υφάσματα, κουρτίνες, είδη σκίασης, μηχανισμούς ανάρτησης καθώς και διακοσμητικά είδη και μικροέπιπλα.
 
Η TOG & TOG προτείνει, μετράει, ράβει και τοποθετεί το κάθε project που αναλαμβάνει, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, συνδυάζοντας τις σταθερές αξίες με το ανατρεπτικό στυλ, τις διαχρονικές τάσεις με την καινοτομία, το μοντέρνο με το κλασσικό, και καταφέρνει να κάνει την πολυτέλεια προσιτή για κάθε συνεργάτη. Με τις ολοκληρωμένες, υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρεία, μπορεί σίγουρα να αποτελέσει τον αξιόπιστο σύμβουλο διακόσμησης και εμπνευστή του δικού σας προσωπικού έργου.
 
 
 
TOG & TOG
Ποσειδώνος 77, 16675 Γλυφάδα
Τηλ: 210 89 80 969
Email: [email protected]
Website: www.togandtog.com

      

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top