Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσιάσεις εξοπλισμούTOG & TOG – Hotels & Yachting

TOG & TOG – Hotels & Yachting

Η TOG & TOG διαθέτει ποιοτικό ιματισμό, ειδικά σχεδιασμένο για δώσει διαφορετική «πνοή» στο υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την τραπεζαρία, την πισίνα και το SPA, με ειδικές ραφές, κεντήματα, λογότυπα και ενδοΰφανση.

Η εταιρεία TOG & TOG – Hotel & Yachting με 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του υφάσματος της διακόσμησης και των λευκών ειδών, δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο προσφέροντας υψηλού επιπέδου στοχευμένες υπηρεσίες σε ξενοδοχειακές μονάδες και σκάφη αναψυχής. 
 
Έχοντας κατακτήσει ισχυρούς δεσμούς με διεθνείς προμηθευτές και αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις World Brands στην ελληνική αγορά, όπως Rubelli Venezia, Armani Casa by Rubelli και Dominique Kieffer, καταχωρήθηκε στην συνείδηση της αγοράς ως «ο ειδικός σε καινοτόμα, interior προϊόντα». 

 
Η TOG & TOG διαθέτει ποιοτικό ιματισμό, ειδικά σχεδιασμένο για δώσει διαφορετική «πνοή» στο υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την τραπεζαρία, την πισίνα και το spa, με ειδικές ραφές, κεντήματα, λογότυπα και ενδοΰφανση. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία από ξεχωριστές συλλογές, προσφέρει υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, βραδυφλεγή και ηχομονωτικά υφάσματα, κουρτίνες, είδη σκίασης, μηχανισμούς ανάρτησης καθώς και διακοσμητικά είδη και μικροέπιπλα.
 
Η TOG & TOG προτείνει, μετράει, ράβει και τοποθετεί το κάθε project που αναλαμβάνει, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, συνδυάζοντας τις σταθερές αξίες με το ανατρεπτικό στυλ, τις διαχρονικές τάσεις με την καινοτομία, το μοντέρνο με το κλασσικό, και καταφέρνει να κάνει την πολυτέλεια προσιτή για κάθε συνεργάτη. Με τις ολοκληρωμένες, υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρεία, μπορεί σίγουρα να αποτελέσει τον αξιόπιστο σύμβουλο διακόσμησης και εμπνευστή του δικού σας προσωπικού έργου.
 
 
 
TOG & TOG
Ποσειδώνος 77, 16675 Γλυφάδα
Τηλ: 210 89 80 969
Website: www.togandtog.com

      

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024