Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Mykonos No5 Luxury Suites & Villas ένα υπερήφανο μέλος των “World Hotels”

28 Ιούνιος 2018, 10:46

Στην περίπτωση του Mykonos 5 η "World Hotels” επιβεβαιώνει πως διεκδικεί πλέον μία θέση στο luxury segment της αγοράς.


Στις 24 Μαΐου, ο οργανισμός “World Hotels” εισέρχεται στην leisure αγορά με την προσθήκη του Μύκονος Νo 5 στον ξενοδοχειακό του στόλο. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται πάνω από τον στον κόλπο του Κόρφου νοτιοδυτικά της χώρας της Μυκόνου, αποτελεί το πρώτο πολυτελές boutique ξενοδοχείο του οργανισμού με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αλλά και υποδομές που εξυπηρετούν ανώτερες προσδοκίες, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Το World Hotels είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και διοργάνωσης συνεδρίων ο οποίος κινείται ενεργά στο συγκεκριμένο χώρο για 47 συναπτά έτη. Μετρώντας πάνω από 350 ξενοδοχεία παγκοσμίως, η WorldHotels επιβεβαιώνει πως η δράση της είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση της πραγματικά ανεξάρτητων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, ενώ ορίζει ως απώτερο στόχο της την αυθεντική εμπειρία στην εκάστοτε επιλογή, επιχειρηματική ή ατομική.Στην περίπτωση του Mykonos 5 η “World Hotels” επιβεβαιώνει πως διεκδικεί πλέον μία θέση στο luxury segment της αγοράς καθώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φλερτάρει με το τίτλο του πιο επιτυχημένου της ομάδας διαθέτοντας τόσο τα προσόντα όσο και το mentality.

Mε κοσμοπολίτικη αύρα και πινελιές κυκλαδίτικου/μυκονιάτικου στυλ το Mykonos No5 επαναπροσδιορίζει την έννοια της ξεκούρασης, ενώ με φόντο του το ελληνικό καλοκαίρι απευθύνεται σε ανθρώπους που εκτιμούν την ευγενική προσέγγιση, σε συνδυασμό με υψηλές υπηρεσίες αλλά και μοναδικές προτάσεις.Η ιδιωτικότητα, το πολυτελές ξενοδοχειακό service και η άρτια ποιότητα στην εστίαση αποτελούν δεδομένα ενώ η cool διάθεση ή η ambient διασκέδαση επιλογές. Loft suites, private pool villas, πρωινό a la carte, γυμναστήριο, 24hours transfer service, 24hr reception και room service υπόσχονται μοναδικές στιγμές και αξιομνημόνευτες διακοπές με το όνομα της “World Hotels” ως εγγύηση για το πολυτελές status αλλά για την φερεγγυότητα των επιλογών.
Kanalia, Ορνός, 84600
Μύκονος, Κυκλάδες, Ελλάδα
Τηλ. +30 2289 024986
Κιν. +30 694 2203111
Φαξ +30 22890 29172

info@mykonosnumberfive.com
www.mykonosnumberfive.com

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top