Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΤο νέο White Rock of Kos στη Κέφαλο της Κω

Το νέο White Rock of Kos στη Κέφαλο της Κω

Οι 43 σουίτες του White Rock of Kos, ενός ξενοδοείου πέντε αστέρων στην Κέφαλο της Κω, προσφέρουν ανέσεις για μια αξέχαστη εμπειρία.

Το White Rock of Kos, που βρίσκεται στο χωριό Κέφαλος της Κω, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων μόνο για ενήλικες, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον Μάιο του 2018 και προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες διακοπές στην πολιτιστική καρδιά του νησιού του Ιπποκράτη, ενὠ αποτελεί μέλος της Hotel Brain, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη.

Προσφέροντας θέα στο Αιγαίο πέλαγος, το White Rock of Kos, το οποίο προσφέρει εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζει την ηρεμία και την ευεξία μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει την πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις σε όλο της το μεγαλείο.

Περιτριγυρισμένο από τα όμορφα τοπία του ιστορικού Κέφαλου, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο εναρμονίζει τη ζεστή ατμόσφαιρα με τη κομψή πολυτέλεια σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την πόλη της Κω.

Σκαρφαλωμένο στο ψηλότερο σημείο του χωριού, το White Rock of Kos προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων υπηρεσιών και αποκλειστικών εγκαταστάσεων, αποκαλύπτοντας μία από τις καλύτερες εμπειρίες φιλοξενίας του νησιού. Με πολυτελή δωμάτια και σουίτες μοναδικής αισθητικής, ένα σύγχρονο spa με εσωτερικό υδρομασάζ, θερμαινόμενα κρεβάτια και σάουνα, και ένα χώρο γυμναστηρίου, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι ένα αυθεντικό καταφύγιο χαλάρωση για ζευγάρια.

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα της πολυτελείας, το White Rock of Kos έχει γνήσιο σχεδιασμό, ξεχωριστό αρχιτεκτονικό ύφος, και σύγχρονη αισθητική. Σε μία γαλήνια τοποθεσία, το White Rock of Kos είναι η επιτομή του σύγχρονου μινιμαλισμού που αποπνέει μία ρομαντική ατμόσφαιρα ιδανική για μία αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Οι 43 πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη κομψότητα και μοντέρνα διακόσμηση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Διαθέτοντας ξύλινα έπιπλα, μοντέρνο σχεδιασμό με φωτεινά φυσικά χρώματα, και κουρτίνες με υφάσματα υψηλής ποιότητας, όλες οι σουίτες του White Rock of Kos έχουν κυρίαρχη την αίσθηση του χώρου και του φωτός και είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου τηλεόρασης LCD 42 ιντσών, Wi-Fi σύνδεση στο διαδίκτυο και κλιματιστικό. Κάθε σουίτα βρίσκεται σε ιδανική θέση για να απολαύσουν οι επισκέπτες την καλύτερη θέα στο ηλιοβασίλεμα του νησιού – με πισίνες και υπαίθρια τζακούζι σε ευρύχωρες ιδιωτικές βεράντες, οι επισκέπτες του White Rock of Kos θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την απόλυτη χαλάρωση.

Το White Rock of Kos διαθέτει επίσης τρεις χώρους εστίασης – ένα εστιατόριο με γαστρονομικές δημιουργίες της μεσογειακής κουζίνας με επιλογές a la carte και μπουφέ, μία θαυμάσια αίθουσα πρωινού που σερβίρει ένα ξεχωριστό μπουφέ βασισμένο στα βασικά προϊόντα της Μεσογειακής διατροφής, και ένα pool lounge bar και μία κινηματογραφική βεράντα στο rooftop του ξενοδοχείου που προσφέρουν πανοραμική θέα στην απεραντοσύνη του Αιγαίου. Επιπλἐον παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με ειδικό χώρο για προπόνηση και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και ένα spa center ιδανικό για ένα εύρος χαλαρωτικών θεραπειών. Τέλος, το ξενοδοχείο White Rock of Kos προσφέρει μία σειρά δραστηριοτήτων και tailored εμπειρών, όπως γευσιγνωσία οίνου, private dining, κρουαζιέρες γύρω από το νησί, και εκδρομές για πικνίκ.

Το ξενοδοχείο White Rock of Kos είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης, ειδικά για αυτούς θέλουν να ζήσουν την αυθεντική πολυτέλεια της Κω.
Κέφαλος, Κως
Ελλάδα
Τηλ: (+30) 2242 307170
Κρατήσεις: (+30) 2242 307160
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024