Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAzur Boutique Hotel Vouliagmeni

Azur Boutique Hotel Vouliagmeni

Τα 44 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων 8 δωματίων με ιδιωτικές πισίνες, προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις και, κυρίως, απλόχερη ιδιωτικότητα στον επισκέπτη.

Στην καρδία του καλοκαιριού, στις 31 Αυγούστου, η Αθηναϊκή Ριβιέρα καλωσορίσε τον απολυτό city προορισμό στην κοσμική Βουλιαγμένη. “Αzur” σημαίνει “Γαλάζιο” και σίγουρα δε δόθηκε τυχαία αυτό το όνομα στο Azur Boutique Hotel. Η θέση του, μόλις 200 μέτρα από τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσές αμμουδιές της Βουλιαγμένης, περιστοιχισμένο από  πεύκα, αποτέλεσε την κεντρική ιδέα για τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου που δεν είναι άλλη από την ηρεμία και την απόλυτη ιδιωτικότητα, ένα μέρος όπου οι επισκέπτες νιώθουν ολοκληρωτικά την αίσθηση ότι έχουν αποδράσει από την καθημερινότητα.

Τα 44 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων 8 δωματίων με ιδιωτικές πισίνες, με την ζεστή και φιλόξενη αισθητική τους προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις και, κυρίως, απλόχερη ιδιωτικότητα στον επισκέπτη. Σε γήινες αποχρώσεις, με ιταλική ταπετασαρία με ιδιαίτερα μοτίβα, επιπλωμένα με ξύλινο γραφείο, κρεμαστά φωτιστικά και αναπαυτικές μπρεζέρες  ή καναπέδες, όλα δημιουργούν ένα πλούσιο διάκοσμο με χαλαρωτική διάθεση. Τα πολυτελή και φυσικά προϊόντα περιποίησης που θα βρουν οι επισκέπτες  στα δωμάτια συμπληρώνουν αυτό το μοναδικό εμπειρικά πακέτο διαμονής.

Η φιλοσοφία του “Νοιώσε σαν το σπίτι σου στην καρδία της κοσμικής Βουλιαγμένης” μετουσιώνετεμεσα από μια σειρά μοναδικών παροχών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια εξωτερική πισίνα, οπού μπορείτε  να χαλαρώσετε στα gazebo απολαμβάνοντας ένα cocktail, ατενίζοντας το γαλάζιο του ουρανού.

Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις δημιουργίες του chef. Και επειδή το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό, ξεκινήστε την μέρα σας δοκιμάζοντας smoothies, σπιτικές μαρμελάδες, αλμυρές πίτες και πολλές ακόμα λιχουδιές.

Το μεσημέρι και το βράδυ γευτείτε μεσογειακές σπεσιαλιτέ με υλικά υψηλής ποιότητας, στο άκουσμα Lounge μελωδιών. Το μενού περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις για να ικανοποιήσει όλους του καλεσμένους. Το φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου δέχεται και εξωτερικούς πελάτες.

Είτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε σε ταξίδι αναψυχής, εδώ είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν υψηλά πρότυπα ποιότητας, άψογη εξυπηρέτηση και ασυναγώνιστη άνεση όλο το χρόνο.


Δεκελείας 10 & Δανάης, Βουλιαγμένη, 16671
Τηλ: +30 2109673181
Κιν: +30 6947687321
Email: info@azurhotel.gr, reservations@azurhotel.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024