Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αγγελική Ζερβουδάκη (TRU Catering Experience): 'Το προϊόν φτιάχνεται στα μέτρα του πελάτη'

27 Νοέμβριος 2018, 12:34

Η κα Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering, TRU Catering Experience -Powered by Radisson BLU Park Hotel- μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για το πως η εταιρεία, με πείρα 30 ετών, εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της, βάσει της δικής τους φιλοσοφίας, αλλά και σε αυτό που θέλουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους.


Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, η κα Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering της εταιρείας TRU Catering Experience -Powered by Radisson BLU Park Hotel- απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • Κα Ζερβουδάκη, πείτε μας το concept της TRU Catering
  • Καλύπτετε όλη την Ελλάδα για catering;




Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top