Η κα Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering, TRU Catering Experience -Powered by Radisson BLU Park Hotel- μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για το πως η εταιρεία, με πείρα 30 ετών, εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της, βάσει της δικής τους φιλοσοφίας, αλλά και σε αυτό που θέλουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους.
Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, η κα Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering της εταιρείας TRU Catering Experience -Powered by Radisson BLU Park Hotel- απαντά στις εξής ερωτήσεις:
- Κα Ζερβουδάκη, πείτε μας το concept της TRU Catering
- Καλύπτετε όλη την Ελλάδα για catering;
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.