Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηTο Capsis Hotel Thessaloniki γίνεται φέτος 50 ετών

Tο Capsis Hotel Thessaloniki γίνεται φέτος 50 ετών

Το ξενοδοχείο, ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, διαθέτει 407 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες, 18 άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες, 2 εστιατόρια, café και Roof Garden με πισίνα, που λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες.

Το Capsis Hotel Thessaloniki, το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλεως στη Βόρεια Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της ελληνικής φιλοξενίας.
 
Το ξενοδοχείο, ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, διαθέτει 407 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες, 18 άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες, 2 εστιατόρια, café και Roof Garden με πισίνα, που λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί επίσης γυμναστήριο, σάουνα και χαμάμ. Σε όλους τους χώρους διατίθεται δωρεάν WiFi, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη για τους πελάτες είναι η καινοτόμα υπηρεσία Stay Late, που δίνει τη δυνατότητα – με μικρή επιβάρυνση – παραμονής στο δωμάτιο την ημέρα της αναχώρησης έως αργά το απόγευμα. 


Executive room

 
Ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Capsis είναι ο πλούσιος πρωινός μπουφές σε δύο εστιατόρια, αμερικάνικο και παραδοσιακό ελληνικό πρωινό στο εστιατόριο “Βυζάντιο” και αναβαθμισμένο gourmet πρωινό στο “Alexander the Great” Executive Lounge. Ο μπουφές μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σπιτικές λιχουδιές και παραδοσιακές γεύσεις φτιαγμένες με γνώση και μεράκι και αγνά ελληνικά προϊόντα.


“Alexander the Great” Executive Lounge

 
Σημαντική επίσης για την εξασφάλιση μιας άνετης διαμονής είναι η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων του Capsis, που κατανοούν τις βασικές αρχές που διέπουν την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία και δημιουργούν την ατμόσφαιρα της οικειότητας και ζεστασιάς, που χαρακτηρίζει και ξεχωρίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.


Roof top piscina

 
Η κεντρικότατη τοποθεσία του, τέλος, διασφαλίζει την άνετη μετακίνηση προς τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης με πλούσιο εμπορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.
 
 
Capsis Hotel Thessaloniki
Μοναστηρίου 16, 54629 Θεσσαλονίκη
Tηλ: 2310 596800
Φαξ: 2310 510555
Website: https://www.capsishotels.gr/el/thessaloniki

            

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024