Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηMazourka – Luxury Suites στην Ιθάκη

Mazourka – Luxury Suites στην Ιθάκη

Σ’ ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 4 στρεμμάτων, ακόμη και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει, μέσα σε χώρους υψηλής αισθητικής, την άνεση, την ποιότητα και τη γαλήνη, που προϋποθέτουν αξέχαστη διαμονή και ξεκούραση.

Το συγκρότημα «ΜΑΖΟΥΡΚΑ» βρίσκεται στον Σταυρό της Ιθάκης και δεσπόζει στη μέση ενός κατάφυτου κυπαρισσώνα με τη μοναδική θέα του ωραιότερου βορειανατολικού τμήματος του νησιού, σε απόσταση αναπνοής από τις καταγάλανες παραλίες.
 
Σ’ ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 4 στρεμμάτων, ακόμη και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει, μέσα σε χώρους υψηλής αισθητικής, την άνεση, την ποιότητα και τη γαλήνη, που προϋποθέτουν αξέχαστη διαμονή και ξεκούραση. Το συγκρότημα «ΜΑΖΟΥΡΚΑ» αποτελείται από μία βίλα και τρεις πολυτελείς σουίτες.
 
 
ΔΙΑΜΟΝΗ
Από την πρώτη στιγμή θα νοιώσετε την ουσιαστική φιλοξενία, που για μας αποτελεί πρωταρχικό στόχο και επιδίωξη. Απολαύστε το μπάνιο σας στην πισίνα μας, παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας προγράμματα από τη δορυφορική τηλεόραση, ζήστε την ένταση μιας κινηματογραφικής περιπέτειας στο home-cinema και χαλαρώστε κάνοντας Jacuzzi. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, επιπλωμένη κουζίνα, wi-fi και πολλές ανέσεις.
 
 
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
Το συγκρότημα «ΜΑΖΟΥΡΚΑ» βρίσκεται στο πιο κομβικό σημείο της βόρειας Ιθάκης. Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να βρεθείτε στο χωριό Σταυρός (1 χλμ.) που διαθέτει μαγαζιά για όλες τις αγορές σας, τραπεζικό ΑΤΜ και φαρμακείο. Στο Κιόνι (7 χλμ), στις Φρίκες (2 χλμ.), στις Αφάλες (2 χλμ.) και στην αρχαία πόλη (1,4 χλμ).
 
Μπορείτε να απολαύσετε τους περιπάτους σας σε απαράμιλλη επαφή με τη φύση, διασχίζοντας τα πανέμορφα μονοπάτια της περιοχής, που θα σας οδηγήσουν σε τοποθεσίες ανεπανάληπτης ομορφιάς, με φόντο το απέραντο γαλάζιο.
 
 
Εδώ, στην μαγευτική Ιθάκη, μπορείτε να αθληθείτε και να ανακαλύψετε μοναδικά τοπία κάνοντας ποδήλατο. Τα καταπράσινα τοπία των ποδηλατικών διαδρομών σε συνδυασμό με το μαγευτικό μπλε των παραλιών του νησιού, είναι σε θέση να σας προσφέρουν έναν αξέχαστο συνδυασμό χρωμάτων και αισθήσεων με το ποδήλατό σας. Εξερευνήστε την Ιθάκη και γνωρίστε τους κατοίκους της με αφετηρία το Mazourka. Στις εγκαταστάσεις του, σε μια καταπράσινη πλαγιά με εκπληκτική θέα που βρίσκεται μόλις 1 χλμ από το χωριό Σταυρός, 3 χλμ από τις μαγευτικές παραλίες των όρμων Κουρβούλια και 4 χλμ από την παραλία Αφάλες, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις ποδηλατικές σας βόλτες. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα χρώματα και αρώματα της Ιθάκης με το ποδήλατό σας ή με το ποδήλατο που μπορεί να σας παρέχει το Mazourka. Ένα δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών στην Ιθάκη, μικρές και μεγάλες, διαμορφωμένες για να ικανοποιήσουν κάθε ποδηλάτη, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Mazourka να γνωρίσουν τον τόπο και να αφεθούν στις γαλαζοπράσινες εναλλαγές της φύσης.
 
 
Η επίσκεψή σας στο χώρο των αρχαιολογικών ανασκαφών της Οδυσσειακής ακρόπολης και στο Μουσείο του Σταυρού με τα αξιόλογα ευρήματα της Ομηρικής εποχής, θα σας ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο, σε μια μοναδική συνάντηση με το ιστορικό παρελθόν του νησιού.
 
Μπορείτε ν’ απολαύσετε την ξεχωριστή παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής στα γραφικά εστιατόρια και το βράδυ να διασκεδάσετε στα καλόγουστα μπαράκια, που υπάρχουν σε όλη τη βόρεια Ιθάκη.
 
Η βόλτα σας σε απόκρυφα λιμανάκια και παραλίες με ενοικιαζόμενα βαρκάκια, είναι πάντα μια εμπειρία μοναδική.
 
 
Η Ιθάκη, όπως έγραψε και ο ποιητής, θα σας δίνει πάντα το ωραίο ταξίδι. Ο προορισμός του κάθε ταξιδιώτη είναι κάποτε να φτάσει κοντά της. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και σας περιμένουμε. Και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως σαν περάσουν οι μέρες και το ταξίδι τελειώσει, η υπόσχεση που θα δώσετε στον εαυτό σας, θα είναι ο γυρισμός γιατί θα έχετε νοιώσει πως η Ιθάκη έγινε κομμάτι δικό σας.
 
Ίσως γιατί, δεν αρνείται ποτέ σε κανέναν, το ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ.
 
 
 
Mazourka – Luxury Suites
Σταυρός, Ιθάκη, 283 01
Τηλ.: 26740 31191
Κιν: 698 3315034
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024