Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηYoleni's Greek Gastronomy Center

Yoleni's Greek Gastronomy Center

Η Yoleni's στο Κολωνάκι ξεκίνησε στο τέλος του 2016 και είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός χώρος γαστρονομίας στην Αθήνα.

Η Yoleni’s είναι το σπίτι του Έλληνα παραγωγού. Μετά από χρόνια περιηγήσεων στην Ελλάδα η οικογένεια της Yoleni’s συγκέντρωσε περισσότερους από 1000 προσεκτικά επιλεγμένους αυθεντικούς θησαυρούς από 250 μικρούς Έλληνες παραγωγούς με την πρόθεση οι ελληνικές γεύσεις να γίνουν γνωστές παγκόσμια. 

 
Η Yoleni’s στο Κολωνάκι ξεκίνησε στο τέλος του 2016 και είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός χώρος γαστρονομίας στην Αθήνα. Κατά την είσοδο στο 7–ορόφων κτίριο, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το παραδοσιακό εδωδιμοπωλείο, το οποίο μοιάζει σε αθηναικό παντοπωλείο της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

 
Επιπλέον υπάρχει πληθώρα εμπειριών που διατίθενται για έναν αληθινό λάτρη του φαγητού προκειμένου να εξερευνήσει όλες τις πτυχές της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας και κληρονομιάς: ένα κελάρι κρασιού με περισσότερες από 200 ελληνικές ετικέτες κρασιού είναι διαθέσιμες, μαθήματα μαγειρικής για αυτούς που λατρεύουν τη γνωριμία και επαφή με τις ελληνικές αυθεντικές συνταγές, ελαιογνωσίες στο μοναδικό χώρο δοκιμής και σεμιναρίων ελαιολάδου και φυσικά 3 διαφορετικά εστιατόρια για να παρουσιάσουν στον οποιονδήποτε το υπέροχο και ενδιαφέρον ταξίδι στην ελληνική κουζίνα.

 
Greek Cooking Class
Ανακαλύψτε τις καλύτερες ελληνικές αυθεντικές συνταγές, εξερευνήστε τα μυστικά τους και απολαύστε ένα νόστιμο δείπνο!
 
Το hands-on μάθημά μας σχεδιάζεται γύρω από ένα παραδοσιακό ελληνικό γεύμα. Κατ ‘αρχάς, μαθαίνουμε πώς να αναδημιουργούμε τα πιάτα και στη συνέχεια όλοι συγκεντρωνόμαστε γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουμε τους “καρπούς” της μαγειρικής μας σε ένα υπέροχο, ζεστό περιβάλλον. Αυτές είναι οι αρχές της γνωστής ελληνικής φιλοξενίας! Η φιλοσοφία αυτών των μαγειρικών συναντήσεων είναι να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στον υγιεινό και γευστικό κόσμο της μεσογειακής διατροφής!
 
 • Ένα καραφάκι ούζο ή ελληνική μπύρα ή ένα μικρό μπουκάλι ελληνικό κρασί ανά άτομο
 • Ελληνικοί μεζέδες κατά τη διάρκεια του μαθήματος 
 • Δωρεάν αντίγραφο των συνταγών
 
Μέση διάρκεια: 2.5 ώρες
Ώρες λειτουργίας: 19:15-21:45 Τετάρτη
Τιμή ανά άτομο: 70 € (με ΦΠΑ)

 
Olive Oil Seminar
Ανακαλύψτε τα μυστικά του υγρού χρυσού της Ελλάδας!
 
Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που καλλιέργησαν τα ελαιόδεντρα στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Από τότε η ελιά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας. Είναι το βασικό στοιχείο της διεθνούς φήμης μεσογειακής διατροφής, συνδέεται με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη μυθολογία και την παράδοση. Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο, θα μάθετε πώς να επιλέγετε και να αξιολογείτε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, θα καταρρίψετε όλους τους μύθους, αλλά πάνω απ’ όλα θα μάθετε πώς να ενσωματώσετε αυτόν το θρεπτικό θησαυρό στην καθημερινή σας ζωή!
 
Θα δοκιμάσετε 4 διαφορετικές ποικιλίες ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μαζί με φρέσκα τοπικά ορεκτικά και θα εκτελέσετε το τεστ της “καυτής πατάτας” για να γευτείτε την πραγματική ουσία του ελαιολάδου.
 
Έτοιμοι να γίνετε olive oil experts;
 
Μέση διάρκεια: 40 λεπτά
Ώρες λειτουργίας: 18:30-19:10 Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο
Τιμή ανά άτομο: 25 € (με ΦΠΑ)

 
Wine Tasting
Απολαύστε μια αυθεντική εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση των sommeliers μας, με μερικά από τα πιο διάσημα ελληνικά βραβευμένα κρασιά. Μάθετε τα πάντα για τις αρχαιότερες αμπελοκαλλιέργειες του κόσμου, εξερευνήστε ποικιλίες σταφυλιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Σαντορίνη, και μάθετε να προσδιορίζετε τις λεπτές διαφορές και τα χαρακτηριστικά τους. Η γευσιγνωσία συνοδεύεται από πλατό παραδοσιακών ελληνικών τυριών & αλλαντικών.
 
ΟΜΑΔΑ Α
7 διαφορετικές ποικιλίες κρασιού από 7 περιοχές της Ελλάδας, καθώς και ελληνικό απόσταγμα ή επιδόρπιος οίνος στο τέλος της γευσιγνωσίας
 
Μέση διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμή ανά άτομο: 50 € (με ΦΠΑ)
 
ΟΜΑΔΑ Β
5 διαφορετικές ποικιλίες κρασιού από 5 περιοχές της Ελλάδας, καθώς και ελληνικό απόσταγμα ή επιδόρπιος οίνος στο τέλος της γευσιγνωσίας
 
Μέση διάρκεια: 60 λεπτά
Τιμή ανά άτομο: 40 € (με ΦΠΑ)


 
Honey Seminar by Melira
Στην Αρχαία Ελλάδα το μέλι ήταν γνωστό ως «Το Νέκταρ των Θεών».
 
Στο σεμινάριο αυτό θα δοκιμάσετε 9 διαφορετικές ποικιλίες ελληνικού μελιού από την Melira, μια ελληνική εταιρία με εμπειρία 3 γενεών στη μελισσοκομία. Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε ποικιλίες όπως το θυμάρι, το πεύκο, τον ευκάλυπτο & την καστανιά, καθώς επίσης premium μίγματα με μαύρη τρούφα, κανέλα, Μαστίχα Χίου και κηρήθρα! Η γευσιγνωσία θα συνοδεύεται από ελληνικά τυριά και κεράσματα.
 
Μέση διάρκεια: 40 λεπτά
Ώρες λειτουργίας: 17:30 Πέμπτη
Τιμή ανά άτομο: 25 € (με ΦΠΑ)
 
 
Yoleni’s Greek Gastronomy Center
Σόλωνος 9, 10671, Αττική, Αθήνα
Τηλ: 212 22 23 623
 
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 – 00:00
Σάββατο 09:00 – 00:00
Κυριακή 08:00 – 00:00

          

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024