Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηPorto Veneziano Hotel

Porto Veneziano Hotel

Μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο και την Παλιά Πόλη των Χανίων, το Porto Veneziano Hotel αποτελεί ιδανικό τόπο διαμονής, έχοντας τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Το Porto Veneziano βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία με εκπληκτική θέα προς την προκυμαία του Παλιού Ενετικού Λιμανιού, το Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο και την Παλιά Πόλη, αποτελεί ιδανικό τόπο διαμονής, έχοντας τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή με τα ποδήλατα του ξενοδοχείου, καθώς έχει βραβευθεί με το σήμα «Bike Friendly».
 
Τα 51 σύγχρονα δωμάτια και οι 6 πολυτελείς σουίτες του, παρέχουν σύστημα ύπνου με διπλά στρώματα και πλήρη εξοπλισμό με όλες τις ανέσεις που επιθυμούν οι επισκέπτες του. 
 
 
Διαθέτει επίσης ένα περιβάλλον ελεύθερο καπνού τσιγάρων, αφού το ξενοδοχείο υπερήφανα προσφέρει στους επισκέπτες πολιτική «Smoke – Free», για όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους, τα δωμάτια και τις σουίτες του.
 
Το Porto Veneziano, με σεβασμό και ευαισθησία στη σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος, έχει βραβευθεί με το «Green Key» και είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία που έχουν επενδύσει σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα γεωθερμικού κλιματισμού.
 
 
Ανήκει στην ομάδα των 100 πρώτων ξενοδοχείων που βραβεύθηκαν με το σήμα «Ελληνικό Πρωινό». Έτσι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, μπροστά στη θάλασσα, η ημέρα ξεκινάει με ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού και ένα πλούσιο μπουφέ με ποικιλία αρτοσκευασμάτων, τοπικά προϊόντα, Κρητικά μαγειρέματα, πίτες, φρούτα, δροσερές κρέμες και ελαφριά γλυκάκια. 
 
Στο Porto Veneziano επιλέγουμε από τοπικούς παραγωγούς, υλοποιούμε Κρητικές συνταγές και προσεγγίζουμε με σεβασμό την Κρητική διατροφή για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι στην εικόνα και στις γεύσεις του νησιού μας.
 
Στο Café του ξενοδοχείου η ημέρα τελειώνει, απολαμβάνοντας ένα cocktail ή ένα σπιτικό γλυκό με θέα το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα!
     

 

       
 
 
Porto Veneziano Hotel
Ακτή Ενώσεως & Γλαύκου, 
Παλιό Ενετικό Λιμάνι, Χανιά, 73132
Τηλ.: 28210 27100 
Φαξ: 28210 27105
Website: www.portoveneziano.gr

   
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024