Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηBlue Dome Hotel στα Χανιά

Blue Dome Hotel στα Χανιά

Το Blue Dome Hotel στα Χανιά αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν τη σύνδεση με τη φύση, αυτούς που εστιάζουν στην υγεία και την ευεξία, τους λάτρεις της περιπέτειας, αλλά και τους καλοφαγάδες.

Το Blue Dome Hotel στον κοσμοπολίτικο Πλατανιά Χανιών είναι ένα παραθαλάσσιο, πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα με τριάντα εννέα διαμερίσματα, που χωρίζονται σε τρεις τύπους για να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες φιλοξενίας.
 
 
Ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν τη σύνδεση με τη φύση, αυτούς που εστιάζουν στην υγεία και την ευεξία, τους λάτρεις της περιπέτειας, αλλά και τους καλοφαγάδες!
 
 
Τα διαμερίσματα είναι άνετα και καλόγουστα διακοσμημένα, με βεράντα ή μπαλκόνι για να μπαίνεις κατευθείαν σε κλίμα διακοπών, χωρίς να παραβλέπουν τις σύγχρονες ανέσεις: τηλεόραση με τοπικά και δορυφορικά κανάλια, κλιματισμό, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, σεσουάρ, ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας, μεταξύ άλλων, είναι στη διάθεσή σου.
 
 
Κατά την διάρκεια της διαμονής σου μπορείς να ανακαλύψεις την κρητική κουζίνα στο εστιατόριο μας, Basil’Honey Restaurant, να βρείς την φόρμα σου στο κλειστό μας γυμναστήριο ή να πάρεις ένα από τα -δωρεάν- μας ποδήλατα για να εξερευνήσεις τις χάρες της τριγύρω περιοχής, να κάνεις την γιόγκα σου για ισορροπία πνεύματος και σώματος, να χαλαρώσεις στο Pool Bar με την απρόσκοπτη θέα στο Κρητικό πέλαγος και βέβαια να πας για κολύμπι στην πανέμορφη θάλλασα που βρίσκεται μπροστά σου ή στην πισίνα με απίστευτη θέα!
 
 
 
Blue Dome Hotel
Πλατανιάς, Χανιά, Κρήτη, 73014
Τηλ.: 28210 83664 
Φαξ: 28210 83657
Website: www.blue-dome-hotel.gr

    

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024