Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΔ. Μπούχαλης: 'Η κατάρρευση της Thomas Cook αλλάζει τη δομή της τουριστικής βιομηχανίας'

Δ. Μπούχαλης: 'Η κατάρρευση της Thomas Cook αλλάζει τη δομή της τουριστικής βιομηχανίας'

Ο κ. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής Τουρισμού στο Bournemouth University της Βρετανίας και διευθυντής του e-tourism Lab μιλά για τις δραστικές αλλαγές στην παγκοσμια τουριστική σκηνή, που θα επέλθουν από την κατάρρευση της Thomas Cook.

Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, ο καθηγητής Τουρισμού στο Bournemouth University και διευθυντής του e-tourism Lab κ. Δημήτρης Μπούχαλης, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Ήθελα να σας ρωτήσω, ποια είναι η επίπτωση της κατάρρευσης της Thomas Cook σε παγκόσμιο επίπεδο;

– Πάρα πολλά χρόνια ασχολείστε με το e-tourism και θυμάμαι που λέγαμε από παλιά ότι δεν πρέπει οι επιχειρήσεις να εξαρτώνται απολυτα από τους Tour operators, Εσείς, με βάση τον ηλεκτρονικό τουρισμό, ποιες συμβουλές θα δίνατε στους Έλληνες ξενοδόχους ώστε να αποφευχθούν (ή να μειωθούν) οι επιπτώσεις από τέτοια γεγονότα;

– Αυτή η συγκέντρωση της διανομής σε λίγους μεγάλους TOs συμβαίνει και σε άλλες χώρες του κόσμου ή είναι, ας το πούμε, ελληνικό παράδοξο;

– Τώρα η επόμενη μέρα ποια είναι;

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024