Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΑρχοντικό Χατζηπαναγιώτη στην Πελοπόννησο

Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη στην Πελοπόννησο

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Λεωνιδίου , περιτριγυρισμένο από μαγευτικά τοπία και αγκαλιασμένο από τη φύση, προσφέροντας ταυτόχρονα πανοραμική θέα στο χωριό.

Tο Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη είναι ένα boutique ξενοδοχείο στο Λεωνίδιο, τον παραδοσιακό οικισμό νότια της Πελοποννήσου.


Στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό διατηρητέο ​​αρχοντικό του 1809 και σερβίρει σπιτικό ελληνικό πρωινό με βιολογικά προϊόντα. Προσφέρει μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια με θέα στον κήπο ή το βουνό, τα οποία χωρίζονται σε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα καθώς και διαμερίσματα όπου μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα τόσο ζευγάρια και οικογένειες όσο και μικρές παρέες φίλων. Παρέχει επίσης και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Κάθε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Χατζηπαναγιώτη έχει ένα όνομα το οποίο εμπνέεται από λουλούδια και φυτά (Γαρδένια, Καμέλια, Αμυγδαλιά, Κυκλάμινο, Κισσός τα οποία είναι μόνο μερικά από αυτά). Ακόμη τα δωμάτια έχουν λεπτομέρειες από πέτρα και ξύλο, τοίχους με καμάρες και ρουστίκ διακόσμηση, ενώ περιλαμβάνουν στρώματα Cocomat, λευκά είδη Guy Laroche και προϊόντα περιποίησης Apivita.

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους ομορφιάς, γυμναστήριο, υπηρεσίες μεταφοράς, χώρους συνεδριάσεων/εκδηλώσεων και προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να κάνουν διάφορες δραστηριότητες όπως πεζοπορία στα μονοπάτια του Μαινάλου και του Πάρνωνα, αναρρίχηση, καταδύσεις, περιηγήσεις μοναστηριών και καγιάκ θαλάσσης.

Με αφετηρία το Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη ο επισκέπτης, όποια από τις τέσσερις εποχές διαλέξει, μπορεί να αποδράσει και να περιπλανηθεί στις ομορφιές της αρκαδικής φύσης που συνδυάζουν καταπράσινα δάση, καθαρά νερά, και επιβλητικούς ορεινούς όγκους, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό απίστευτες εναλλαγές εικόνων. 

Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη 
Λεωνίδιο, Αρκαδίας, ΤΚ 22300
Τηλ: +30275 702 2476
Fax: +30275 702 3307

    

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024