Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εκδήλωση της ΕΕΔΕ για το έργο “Creative and Innovation Driven Enterprises’ Network"

23 October 2019, 16:01

Η Διεθνής Ημερίδα Λήξης του έργου “CIDE – NET” - “Creative and Innovation Driven Enterprises’ Network” θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 στην Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, Λεωφόρος Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, 11144, Αθήνα με ελεύθερη είσοδο.


Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση των δράσεων του έργου “Creative and Innovation Driven Enterprises’ Network” με ακρωνύμιο “CIDE-NET”, του οποίου συντονιστής είναι η ΕΕΔΕ. Το έργο εγκρίθηκε στο πλαίσιο του διακρατικού Προγράμματος “Βαλκανικής - Μεσογείου” (Balkan - Mediterranean) της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται κατά 85% από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά 15% από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτό.

Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΕΔΕ, η εναρκτήρια διακρατική συνάντηση μεταξύ των εταίρων του έργου. Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από τους παρακάτω φορείς / οργανισμούς: Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος- Ελλάδα, Union of Private Bulgarian Entrepreneurs (VAZRAZDANE)- Βουλγαρία, Union of Albanian Business- Αλβανία, Business Confederation of “Macedonia”- Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού- Κύπρος.

Η Διεθνής Ημερίδα Λήξης του έργου “CIDE – NET” - “Creative and Innovation Driven Enterprises’ Network” θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 στην Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, Λεωφόρος Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, 11144, Αθήνα με ελεύθερη είσοδο.

Σκοπός του έργου ήταν η βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των εργαζομένων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναφορικά με της υιοθέτηση των αρχών της Καινοτομίας και της Δημιουργικότητας στην παραγωγή, την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου υλοποιήθηκαν δράσεις κατάρτισης και συμβουλευτικής σε 60 ωφελούμενους, από κάθε συμμετέχουσα στο έργο χώρα, δηλαδή συνολικά σε 300 ωφελούμενους.

Οι δράσεις του έργου συνοψίζονται ως εξής:

  • Διενέργεια έρευνας σε όλες τις συμμετέχουσες στο έργο χώρες σχετικά με τη διερεύνηση των αναγκών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ως προς την υιοθέτηση αρχών και πρακτικών καινοτομίας και δημιουργικότητας,
  • Δημιουργία εκπαιδευτικού προγράμματος και εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο θα αποτελείται από 6 εκπαιδευτικές ενότητες σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στα αγγλικά και σε όλες τις γλώσσες των εταίρων,
  • Δημιουργία διασυνοριακού δικτύου για την υποστήριξη των επιχειρήσεων με σκοπό την προώθηση της Καινοτομίας και της Δημιουργικότητας,
  • Εκπαίδευση και παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής στους ωφελούμενους του έργου, με σκοπό την προώθηση της Καινοτομίας και της Δημιουργικότητας σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την ΕΕΔΕ: κα Κατερίνα Διαλεκτού, euaffairs@eede.gr, τηλ. 210 2112000 (εσωτ. *515) ή επισκεφθείτε το site του έργου www.cidenet.eu.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top