Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΊρις Φώλια (Eliza was here): 'Η βράβευση αποτελεί την απόλυτη επιβεβαίωση της έντιμης προσπάθειας κάθε ξενοδόχου'

Ίρις Φώλια (Eliza was here): 'Η βράβευση αποτελεί την απόλυτη επιβεβαίωση της έντιμης προσπάθειας κάθε ξενοδόχου'

Η κα Ίρις Φώλια, Head of Supply 'Eliza was here' – Sunweb Group GmbH και μέλος της κριτικής επιτροπής των Greek Hotel of the Year Awards, μιλά στο TravelDailyNews για τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν ένα μικρό ελληνικό ξενοδοχείο και για τα κριτήρια με τα οποία θα αξιολογήσει τις φετινές υποψηφιότητες στα βραβεία που αναδεικνύουν τα ελληνικά ξενοδοχεία της χρονιάς.

– Ως εκπρόσωπος του δικτύου ξενοδοχείων “Eliza was here” της ολλανδικής εταιρείας Sunweb, ποια τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ξενοδοχείο ξεχωριστό για εσάς και ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των μικρών ελληνικών ξενοδοχείων;
Κάθε πετυχημένο ξενοδοχείο σήμερα θα πρέπει να διακρίνεται, κατά την άποψή μου, στους τρεις ακόλουθους τομείς:
1. Οι Έλληνες έχουμε έμφυτο το ιδανικό της φιλοξενίας κι αυτό είναι που διαφοροποιεί τη χώρα μας από τον ανταγωνισμό. Όταν ο ταξιδιώτης επιλέγει ένα μικρό ξενοδοχείο, αναζητά την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και εμπειρία. Κι εμείς, ως Έλληνες, μπορούμε να παράσχουμε την εμπειρία αυτή από φυσικού μας.
2. Η χώρα μας διαθέτει τόσες ανεξερεύνητες περιοχές τόσο στο ηπειρωτικό της τμήμα, όσο και στα νησιά. Τα σημεία αυτά είναι ιδανικά για τη δημιουργία μικρών, μοναδικών ξενοδοχείων.
3. Κάθε κατάλυμα έχει το δικό του ξεχωριστό DNA. Αυτό προσδιορίζεται από τα διαφορετικά ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα διαφορετικά σημεία της Ελλάδας.

– Με ποια κριτήρια θα αξιολογήσετε τις υποψηφιότητες στα φετινά Greek Hotel of the Year Awards;
Θα δώσω έμφαση στην πρωτοτυπία και τη φιλοξενία καθώς και στην “τιμιότητα” της τιμολογιακής πολιτικής του καταλύματος. Θα λάβω επίσης υπόψη τη συνολική του ηλεκτρονική παρουσία και το online reputation του ξενοδοχείου. Στην εποχή μας, ζούμε την πιο εξελιγμένη εκδοχή του κλάδου μας και θα πρέπει να αξιοποιούμε όλα τα εργαλεία που μας είναι διαθέσιμα αλλά και να αναγνωρίζουμε ότι ο πελάτης έχει μια πλατφόρμα στην οποία μπορεί η φωνή του να ακουστεί. Κι εμείς θα πρέπει να ακούμε τη φωνή αυτή.

– Τι αξία θεωρείτε ότι έχει η βράβευση στα Greek Hotel of the Year Awards για ένα ξενοδοχείο;
Τα Greek Hotel of the Year αποτελούν σημαντική αναγνώριση της αξίας που προσφέρει ένα ξενοδοχείο. Η βράβευση αποτελεί την απόλυτη επιβεβαίωση των ανθρώπων που τρέχουν το ξενοδοχείο αφού επιβεβαιώνει την ποιότητα στην οποία πιστεύουν και επικοινωνούν στους πελάτες τους. Για κάθε ξενοδόχο που έχει φτιάξει ένα καλό προϊόν και πιστεύει σε αυτό, είναι απλά θέμα χρόνου να λάβει την επιβεβαίωση από τον πελάτη και την αγορά και τα βραβεία αποτελούν οπωσδήποτε ένα μέσο για να επιταχυνθεί η διαδικασία αυτή. Επειδή ακριβώς είναι πολύ δύσκολο να παραμένει ανταγωνιστική και ζωντανή μία μικρή ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Ελλάδα σήμερα, οφείλουμε να υποστηρίζουμε κάθε ειλικρινή προσπάθεια που καταβάλουν οι επαγγελματίες του κλάδου μας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024