Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Greek Panorama: Η εναλλακτική Ελλάδα παρουσιάστηκε στο Ζάππειο, 15-16 Νοεμβρίου 2019

26 Νοέμβριος 2019, 10:16

H πρώτη έκθεση Greek Panorama για τον εναλλακτικό τουρισμό στο Ζάππειο Μέγαρο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 6.700 επισκεπτών (15-16 Νοεμβρίου).


Οι ειδικές μορφές τουρισμού και τα νέα τουριστικά προϊόντα που αναπτύσσει η χώρα μας είναι πολυδιάστατα και αφορούν σε ένα ευρύ πλέγμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών που παρουσιάστηκαν στην έκθεση Greek Panorama, από τον  τουρισμό περιπέτειας, τον θαλάσσιο τουρισμό, τον αγροτουρισμό, τον γαστρονομικό τουρισμό, τον οινοτουρισμό, τον αθλητικό τουρισμό, τον ιαματικό τουρισμό, ιδιαίτερα καταλύματα, τον τουρισμό ευεξίας κ.ά., έως τον εποχιακό τουρισμό - όπως Χριστούγεννα, Πάσχα, θρησκευτικές γιορτές, κ.ά.

Μεταξύ των ιδιαίτερων ταξιδιωτικών υπηρεσιών που αναδείχθηκαν ήταν ο ποδηλατικός τουρισμός από τη “Γειτονιά του Ποδηλάτου” από το Bike Friendly Hotels, τον πεζοπορικό τουρισμό από την Paths of Greece και την Hikers Friendly Hotels, τον χειμερινό τουρισμό από την Snowreport, και τον οινοτουρισμό από την Attika Wine & Food Experience. Όσον αφορά στον αειφόρο τουρισμό συμμετείχε και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), που ενημέρωσε κοινό και επαγγελματίες για τις ήπιες τουριστικές πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες. Στην έκθεση συμμετείχαν με ειδικό περίπτερο επιχειρήσεις μέλη της FedHATTA, με σκοπό τη διάθεση μεγάλων προσφορών στο κοινό ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης.


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top