Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΤο Radisson Βlu Park Hotel Athens επενδύει στη φιλοξενία

Το Radisson Βlu Park Hotel Athens επενδύει στη φιλοξενία

Ολική ανακαίνιση των δωματίων με contemporary chic ύφος, επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα, κρεβάτια, walk-in closet, smart tv, όπως και όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση  μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών του ιστορικού, πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας, Radisson Βlu Park, που βρίσκεται δίπλα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και απέναντι από το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, το Πεδίον Άρεως.

Το Radisson Blu Park Hotel έχει 160 δωμάτια και σουίτες, πολλά με θέα το πάρκο του Πεδίου Άρεως ή την Ακρόπολη. Τα νέα δωμάτια, ακολουθώντας το γενικό concept, χαρακτηρίζονται από contemporary chic ύφος, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα, κρεβάτια, walk-in closet, smart tv, όπως και όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Τα μπάνια ανακαινίστηκαν ριζικά με διαχρονικά υλικά, όπως λευκό μάρμαρο και πολυτελή είδη υγιεινής. Κύριος στόχος του σχεδιασμού είναι τα δωμάτια να είναι άνετα και λειτουργικά τόσο για τους leisure όσο και για τους corporate επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει υπερσύγχρονες αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων (με συνολικό εμβαδόν 1.000 τ.μ.) και έχει βραβευθεί από συνεδριακούς φορείς ως “Best MICE Hotel” για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει σε εθνικά και διεθνή εταιρικά συνέδρια.

Τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο fitness center και το υπόγειο ιδιωτικό parking 300 θέσεων.

Η συνολική εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται, στο πολυβραβευμένο και αγαπημένο St’Astra – rooftop restaurant bar στον 9ο όροφο, με την εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα, τα signature cocktails και τη μοναδική 360ο θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης.

To Radisson Blu Park είναι μέλος του Radisson Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο με περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία. Τα Radisson Blu, τα upper scale ξενοδοχεία του ομίλου, χαρακτηρίζονται από προσωπικό service και τη φιλοσοφία “Yes I can”.

Radisson Blu Park Hotel Athens
Λ. Αλεξάνδρας 10, 10682 Αθήνα
T: + 210 8894500
e-mail: info@rbathenspark.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024