Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Joyride car rental εισέρχεται στο χώρο των οργανωμένων εκδρομών

04 Δεκέμβριος 2019, 12:10

Η Joyride car rental είναι από τις πρώτες εταιρείες που εφάρμοσε την ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς την ανάγκη εγγύησης μέσω πιστωτικής κάρτας η κάποιου άλλου είδους εγγύηση, καθώς και την απουσία προκαταβολής για την κράτηση.


Η Joyride Car Rental αποτελεί brand της εταιρείας Αφοί Αλεξανδρή Ο.Ε., μιας καθετοποιημένης μονάδας αυτοκινητου με αντικείμενα δραστηριότητας την ενοικιαση και πώληση αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ολοκληρωμένο συνεργείο, ηλεκτρολογείο και μονάδα βιολογικού καθαρισμού.

Με καταστήματα στην Εύβοια και την Αθήνα, η εταιρεία λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1991 και αποτελεί ειδικά στην Εύβοια μια από τις παλαιότερες και αρτιότερα καθετοποιημένες μονάδες αυτοκίνησης.

Δραστηριοποιείται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις και αριθμεί επίσης ιδιόκτητο πολυσυλλεκτικό στολο νέων αυτοκινήτων για κάθε ανάγκη ενοικιασης.

Η Joyride car rental είναι από τις πρώτες εταιρείες που εφάρμοσε την ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς την ανάγκη εγγύησης μέσω πιστωτικής κάρτας η κάποιου άλλου είδους εγγύηση, καθώς και την απουσία προκαταβολής για την κράτηση.Ποιο συγκεκριμένα, στο Αεροδρόμιο Αθηνών οι παραδόσεις γίνονται από εκπρόσωπο της εταιρείας χωρίς την ανάγκη μετακίνησης η καθυστερήσεων και αναμονή σε ουρές, όλο το 24ωρο.

Πρόσφατα εγκαινίασε και το Joytraveler που αφορά στο παράρτημα των οργανωμένων εκδρομών με πρώτο δείγμα την περιηγητική εκδρομή με 4x4 οχήματα, το Safari Tour.

Η επιχείρηση έχει έντονη παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό, συνεργασίες με διεθνής Tour Operators σε προγράμματα fly&drive, καθώς και εγχώριους ομίλους εταιριών με προγράμματα μηνιαίων μισθώσεων.

Τέλος, στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Joyride Car Rental έχει εξοπλίσει την αίθουσα μουσικής και την αίθουσα αστρονομίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου στην Εύβοια και έχει συμμετάσχει σε πλήθος χορηγιών, με σημαντικότερη αυτή του Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο τα έτη 2018-2019.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top