Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζGreek Hotel of the Year Awards: Τα ξενοδοχεία της χρονιάς αναδείχθηκαν στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Greek Hotel of the Year Awards: Τα ξενοδοχεία της χρονιάς αναδείχθηκαν στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Η τελετή απονομής των Greek Hotel of the Year Awards πουπραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Γουλανδρή στην Αθήνα.

Δυναμικά new openings και μοναδικά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν στην τελετή απονομής των Greek Hotel of the Year Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Γουλανδρή στην Αθήνα.


Ανάμεσα στα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν, το The Wild by Interni απέσπασε τον τίτλο Design Hotel of the Year, το Parilio τον τίτλο Luxury Hotel of the Year, το Andronis Arcadia τον τίτλο New Hotel of the Year, το The Pinnacle Athens τον τίτλο Urban Stay of the Year, το D’ Andrea Lagoon τον τίτλο Adults Only Hotel of the Year, το The Syntopia τον τίτλο Millenials’ Hotel of the Year, το Perianth Hotel τον τίτλο Best Suite of the Year, το Ekies All Senses Resort τον τίτλο Fine Dining Hotel of the Year, το Astra Suites τον τίτλο Romantic Hotel of the Year και το Cosmopolitan Suites τον τίτλο Scenic View of the Year.


Ο κ. Μάνος Κόνσολας, υφυπουργός Τουρισμού απένειμε το βραβείο F&B Manager of the Year στον κ. Κωνσταντίνο Αλεξίου του Belvedere Hotel και Area Corporate Director of F&B Matsuhisa Restaurants, Europe.


Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, πρώην υπουργός Τουρισμού, απένειμε το βραβείο General Manager of the Year στον κ. Τιμ Ανανιάδη, γενικό διευθυντή του Μεγάλη Βρετανία και του King George.


Ο κ. Πάνος Αλμυράντης, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, απένειμε το βραβείο Lifetime Achievement στον κ. Μανώλη Ρασούλη, τέως γενικό διευθυντή του Elounda Beach και Elounda Bay.


Βράβευση του Andronis με τον τίτλο New Hotel of the Year.


Βράβευση του The Syntopia τον τίτλο Millenials’ Hotel of the Year.


Η κα Κάλια Κωνσταντινίδου βραβεύθηκε για το ξενοδοχείο Parīlio, a Member of Design Hotels, στην Πάρο.


Το εκλεκτό κοινό των Hotel of the Year Awards είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις συλλογές μοντέρνας τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή και να δοκιμάσει fusion γεύσεις και sushi του True Catering by Radisson Blu Park Hotel συνοδεία οίνων Aetheria και Spondee από την premium συλλογή του Κτήματος Semeli.

Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί άνθρωποι του ελληνικού τουρισμού όπως οι κ.κ.: Γιώργος Βερνίκος, γενικός γραμματέας του ΣΕΤΕ, Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece, Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρος του ΞΕΕ, Νίκος Μακρόπουλος, αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων, Νίκος Χάτζος, Director of International Development Europe της Marriott International, Γιώργος Σπυρόπουλος, Chief Operating Officer των Electra Hotels & Resorts, Κώστας Παπαχριστοφόρου, γενικός διευθυντής Μanager του Grand Hyatt και άλλοι.


Ο κ. Νίκος Χάτζος, Director of International Development Europe (Greece & Cyprus) της Marriott International.


Ο κ. Γιώργος Σπυρόπουλος, Chief Operating Officer των Electra Hotels & Resorts.


Τις υποψηφιότητες στα Greek Hotel of the Year Awards, που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, αξιολόγησε 25μελής κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Πάνο Αλμυράντη, γενικό διευθυντή του Daios Cove και αντιπρόεδρο της EHMA – European Hotel Managers Association. “Με ιδιαίτερη χαρά, η κριτική επιτροπή βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία, με γνώμονα την ανάδειξη της καινοτομίας και των επιλεγμένων υπηρεσιών, την ανάπτυξη τεχνικών γνώσεων και προσωπικών δεξιοτήτων του προσωπικού τους, την πρωτοπορία, τη δημιουργικότητα και την ταξιδιωτική εμπειρία. Στη λαμπερή βραδιά της απονομής το μήνυμα για μελλοντικές επενδύσεις και ανθρωποκεντρική προσέγγιση από τους ξενοδόχους αποτελεί υπόσχεση για περισσότερες επιτυχίες και βραβεύσεις”, δήλωσε ο κ. Αλμυράντης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024