Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΕμμ. Βρεττός (Τα Χρυσά Κλειδιά – Les Clefs d'Or): 'Ο επισκέπτης του ξενοδοχείου θυμάται το χαμόγελο, όχι το δωμάτιο'

Εμμ. Βρεττός (Τα Χρυσά Κλειδιά – Les Clefs d'Or): 'Ο επισκέπτης του ξενοδοχείου θυμάται το χαμόγελο, όχι το δωμάτιο'

Ο κ. Εμμανουήλ Βρεττός, πρ. πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης 'Τα Χρυσά Κλειδιά' και πρ. πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Les Clefs d' Or, μιλά στο TravelDailyNews για τη σχέση της ελληνικής Ένωσης με τη διεθνή Le Clefs D'Or, αλλά και τη σημασία της κατάλληλης παιδείας και εκπαίδευσης στον ελληνικό τουρισμό.

Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, ο πρ. πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης “Τα Χρυσά Κλειδιά” και πρ. πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Les Clefs d’ Or, κ. Εμμανουήλ Βρεττός απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Αναπτύξτε μας αν θέλετε, το ρόλο της Ένωσης “Χρυσά Κλειδιά” στην Ελλάδα και τη σχέση που έχει με τη Διεθνή Ένωση Le Clefs D’Or.

– Υπήρξατε και πρόεδρος της διεθνούς ένωσης… Θέλουμε να μας πείτε δυο λόγια από την εμπειρία σας.

– Πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση και ποια είναι η κατάσταση της τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα;

– Πώς μπορούμε να περάσουμε την έννοια της φιλοξενίας και τη φιλικότητα στα νέα παιδιά; Βλέπουμε να τελειώνουν τις τουριστικές σχολές, να μην μπορούν να βρουν δουλειά και τις θέσεις τους να καταλαμβάνουν άλλοι που δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση…

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024