Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηKaravia Lux Inn στο Πήλιο

Karavia Lux Inn στο Πήλιο

Το Karavia Lux Inn βρίσκεται στην πιο πλεονεκτική τοποθεσία του Πηλίου κι έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει πακέτα δραστηριοτήτων όπως canyoning (κατάβαση φαραγγιών), trekking (πεζοπορία) και mountain bike (ποδήλατο βουνού).

Η αμφιθεατρικότητα του οικοπέδου με την καταπληκτική θέα στον κόλπο του Παγασητικού και στο γραφικό χωριό της Αφήσσου, ο ήλιος που παίζει με τη θάλασσα χαϊδεύoντας τους ατελείωτους ελαιώνες ενώ αλλάζει τα χρώματα και τις σκιές στη διάρκεια της ημέρας.
 
Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου ο επισκέπτης θα εισπράττει τη δύναμη και την ευλογία της φύσης και αναζωογονημένος γεμάτος θετική ενέργεια θα επιστρέφει ν’αντιμετωπίσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας.
 
Η εξαιρετική τοποθεσία της πισίνας στη μαγευτική πλαγιά του βουνού των Κενταύρων προσφέρει στους επισκέπτες μας , την απόλαυση της χαλάρωσης με θέα την απεραντοσύνη της θάλασσας.
 
 
Είναι πλαισιωμένη περιμετρικά από φυσικά υλικά, και το ξύλινο δάπεδο φιλοξενεί αναπαυτικές ξαπλώστρες που θα σας χαρίσουν ατέλειωτες ώρες γαλήνης και ξεκούρασης αγναντεύοντας τον υπέροχο Παγασητικό.
 
Κοντά στην πισίνα λειτουργεί το Pool Bar όπου διατίθενται φρέσκοι χυμοί, κοκτέιλ και σνακ από τοπικά προϊόντα.
 
Σε χώρο απομονωμένο και ειδικά διαμορφωμένο με λουλούδια, βρίσκεται το εξωτερικό τζακούζι, που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα ιδιωτικό χαλαρωτικό υδρομασάζ με θέα τη θάλασσα.
 
 
Προσφέρεται και το βράδυ για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης φωτισμένο από το φεγγαρόφωτο και το φως των αστεριών με τη συνοδεία του κοκτέιλ ή του κρασιού σας.
 
Μπορούμε να προγραμματίσουμε για εσάς συνεδρίες massage από εξειδικευμένους masseurs: ολιστικό μασάζ, ηχομασάζ, ρεφλεξολογία, ρεφλεξολογία προσώπου και Thai Yoga Massage, κατόπιν ζήτησης.
 
 
Θα χαρούμε να σας προτείνουμε εκδρομές και να σας δώσουμε σχετικές πληροφορίες. Στο χώρο μας θα βρείτε πλούσιο πληροφοριακό υλικό σχετικό με τις εξορμήσεις στην περιοχή, όπως χάρτες και ενημερωτικά φυλλάδια με τα αξιοθέατα που οφείλετε να επισκεφθείτε στο Πήλιο.
 
Συνδυάστε την άνετη και ποιοτική διαμονή με τις δραστηριότητες στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.
 
Το Karavia Lux Inn βρίσκεται στην πιο πλεονεκτική τοποθεσία του Πηλίου κι έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει πακέτα δραστηριοτήτων όπως canyoning (κατάβαση φαραγγιών), trekking (πεζοπορία) και mountain bike (ποδήλατο βουνού).
 
 
Μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας πρόγραμμα ή να επιλέξετε από τις διαδρομές που έχουν ετοιμάσει ειδικοί οδηγοί, όπως canyoning στο Μυλοπόταμο, trekking στο Χαλόρεμα ή mountain bike στο Φράγμα Παναγιώτικο.
 
Όλες οι διαδρομές γίνονται με διακεκριμένους οδηγούς και είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.
 
 
 
Karavia Lux Inn
Άφησσος, Νότιο Πήλιο, Θεσσαλία, 37010, Ελλάδα
Τηλ.: 2423033722, 6987755217
Fax: 2423033283
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024