Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΤα 7α Tourism Awards 2020

Τα 7α Tourism Awards 2020

Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού, Tourism Awards, συνεχίζουν για 7η χρονιά να επιβραβεύουν τους καινοτόμους και τους άριστους.


Temes ΑΕ, Platinum βραβείο
Στις νέες επενδύσεις της ΤΕΜΕΣ ΑΕ στην Costa Navarino οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ξεπεράσουν τα 250 εκατ. ευρώ, προβλέπεται ο συνδυασμός ξενοδοχείων, τουριστικών κατοικιών, γηπέδων γκολφ και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων και υποδομών.


Marketing Greece – Platinum βραβείο
Mέσα από την καμπάνια Oh My Greece | Unlock the Feeling, η Marketing Greece αντιμετώπισε ολιστικά την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος,  με επίκεντρο τον άνθρωπο και το συναίσθημα.


Grecotel Hotels & Resorts, Gold βραβείο
Η Εμπειρία Κρητικού Πρωινού της Grecotel δίνει αυθεντική ταυτότητα στο τουριστικό προϊόν, ενώ επίσης ξεχωρίζει ως COVID-safe πρακτική. Στη φωτογραφία ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, Director of Operations, Grecotel.


Poseidonion Grand Hotel, Platinum  βραβείο
Από το 1914 μέχρι σήμερα, το Poseidonion Grand Hotel αποτελεί διαχρονικό ορόσημο της ελληνικής φιλοξενίας.


Mikro Papigo 1700 Hotel &a Spa, Χρυσό Βραβείο
Το πολυβραβευμένο Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa είναι ένας boutique οικισμός μέσα στην καρδιά του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου – Αώου της UNESCO. Από την ημερομηνία αποπεράτωσης του ξενοδοχείου μέχρι και σήμερα πέρασαν 10 χρόνια, μέσα στη διάρκεια των οποίων κατάφερε να αποσπάσει 8 διεθνή βραβεία. Η φιλοσοφία του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa είναι συνυφασμένη με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και την περιβαλλοντική προστασία.


Navarino Challenge, Platinum βραβείο
Το περυσινό Navarino Challenge της Active Media Group στην Costa Navarino αποτέλεσε την πρώτη ελληνική διοργάνωση που έθεσε και υλοποίησε αρχές αειφορίας.


Windmills, Platinum βραβείο
Η WindMills.gr έχει αναστηλώσει πάνω από 200 ανεμόμυλους στο Οροπέδιο Λασιθίου και δεκάδες ανεμόμυλους και αλευρόμυλους σε όλη την Ελλάδα.


Istion Yachting, Gold βραβείο
Η Istion Yachting, ξεκινώντας τη λειτουργία των νέων βάσεων στα λιμάνια του Βόλου και του Ναυπλίου,  φιλοδοξεί να συνδέσει το yachting με τα παλιά ιστορικά μονοπάτια της ηπειρωτικής Ελλάδας.


Λιμενικό Tαμείο Σκύρου, Gold βραβείο
Η Σκύρος αποτελεί το πρώτο τουριστικό λιμάνι που τοποθετεί και λειτουργεί συμπιεστή ανακυκλώσιμων υλικών. Στη φωτογραφία ο κ. Κυριάκος Αντωνόπουλος, πρόεδρος του Λιμενικού Tαμείου Σκύρου.


Δήμος Ηρακλείου, Gold βραβείο
Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου εδώ και 5 χρόνια διοργανώνει συστηματικά δωρεάν ξεναγήσεις στο κέντρο της πόλης στοχεύοντας στη γνωριμία των ομάδων στόχου με τη μακραίωνη ιστορία της πόλης.


Landlife Travel, Silver βραβείο
Η LandLife Travel δημιουργεί ταξιδιωτικές εμπειρίες που συνδυάζουν την ιστορία, τη μυθολογία, τη γαστρονομία, τις παραδόσεις και τη φυσική ομορφιά της Πελοποννήσου.

Blue Tours Corfu, Silver βραβείο

Η εταιρεία Blue Tours Corfu, θυγατρική της εταιρείας Crystal Travel, απέσπασε το Silver Award και τη δεύτερη θέση πανελλαδικά στην κατηγορία “Travel Experience”.


Palladian Communication Specialists και Dasc Branding, Bronze βραβείο
Βράβευση των Palladian Communication Specialists και Dasc Branding με το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Branding / Public Relations / People Strategy” για τη νέα Ταυτότητα Προορισμού του Ηρακλείου Κρήτης.


Meteora Thrones, Silver βραβείο
Η Meteora Thrones, για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύτηκε από τα Tourism Awards, αυτήν τη φορά στην κατηγορία Travel Management. H διάκριση  αυτή αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της εξειδίκευσής της στον τομέα των περιηγήσεων και δραστηριοτήτων στα Μετέωρα που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρείας.


Branding Greece, Bronze Βραβείο
Bronze Βραβείο για την Branding Greece και το Project Epirus365 Έλσα Έξαρχου – Κεντέρη στην κατηγορία Branding: Στρατηγικός Σχεδιασμός. Το project Epirus 365 της εταιρείας Μάρκετινγκ Branding Greece, έχει επιτυχημένα βοηθήσει τα μέγιστα στην τουριστική προβολή της Ηπείρου σε Παγκόσμιο επίπεδο ενώ, παράλληλα έχει πετύχει τον στόχο του για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ήπειρο.


BookYourWeddingDay.com, Silver Βραβείο
Το BookYourWeddingDay.com, που ξεκίνησε τη λειτουργία του ως start-up το 2017 στην Κύπρο, απέσπασε βραβείο “Silver” στην κατηγορία “Innovation”. Η καινοτόμος διεθνής online πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου BookYourWeddingDay.com, παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα χώρων και ημερομηνιών.


Chnaris H.M.D.C., Silver Βραβείο
Με το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Sales στα Tourism Awards 2020 και τον τίτλο Excellence in Sales & Contracting Strategy διακρίθηκε η Chnaris H.M.D.C. Στη φωτογραφία, ο γενικός διευθυντηής και οδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης.

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά κάποια από τα βραβεία που δόθηκαν στις επιμέρους ενότητες των Tourism Awards. Για να δείτε το σύνολο των νικητών, επισκεφθείτε το winners.tourismawards.gr.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024