Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηKos Hotel Junior Suites στην Κω

Kos Hotel Junior Suites στην Κω

To ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, σε ιδανική τοποθεσία στο νησί της Κω, απέναντι από την Μαρίνα, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος και μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την πόλη της Κω.

To Kos Hotel Junior Suites είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, σε ιδανική τοποθεσία στο νησί της Κω, απέναντι από την Μαρίνα, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος και μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την πόλη της Κω.
To ξενοδοχείο διαθέτει 66 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια / διαμερίσματα και λειτουργεί όλο το χρόνο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ευχάριστη διαμονή και γνήσια ελληνική φιλοξενία.
Διατίθεται πισίνα και μπαρ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν, να κάνουν ηλιοθεραπεία ή να απολαύσουν σνακ και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις γυμναστηρίου (Body ‘n’ Soul Gym & Spa), ένα σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο χώρο με μηχανήματα εκγύμνασης, διαδρόμους, αερόβια μηχανήματα, ιδιωτική αίθουσα προσωπικού γυμναστή, άρση βαρών κ.λπ. Ομαδικά μαθήματα, όπως pilates, yoga, aerobic, tae bo, zumba κ.ά. είναι διαθέσιμα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Εγκαταστάσεις σπα και υπηρεσίες περιποίησης νυχιών είναι επίσης διαθέσιμες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος, μασάζ, σάουνα, Jacuzzi, μανικιούρ, πεντικιούρ, μόνιμο (ακρυλικό ή gel), υδρομασάζ για τα πόδια και διακόσμηση νυχιών.
Η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου χρησιμοποιείται ευρέως από την παγκόσμια επιχειρηματική και επιστημονική κοινότητα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει υπεύθυνα εκδηλώσεις όλων των ειδών, με χωρητικότητα 120 ατόμων (σε θεατρική διάταξη).
Το ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, Wi-Fi στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους και διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα.
Οι παροχές των δωματίων περιλαμβάνουν: ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μαρμάρινο μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, Wi-Fi, θυρίδα ασφαλείας και παροχές σιδερώματος. Για τους μικρούς επισκέπτες, το ξενοδοχείο παρέχει παιδική πισίνα, παιδότοπο και μενού με παιδικές επιλογές.
Tο ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites, μένοντας πιστό στις αξίες του ομίλου Divine Hotels και σε μία προσπάθεια ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας, έχει πρόσφατα εμπλουτίσει το πρωινό που προσφέρει, με γνήσια ελληνικά προϊόντα και παραδοσιακές τοπικές συνταγές, παρέχοντας ένα πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό, σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος “Ελληνικό πρωινό” του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Το ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites είναι μέλος του Ομίλου Divine Hotels.
 
Kos Hotel Junior Suites
Χαρμύλου 2, Κως 85300, Ελλάδα
Τηλ.: 2242047100
Fax: 2242025848
  

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024