Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΔιακοπές στο πλήρως ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera

Διακοπές στο πλήρως ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera

Τα καλοκαιρινά πακέτα διακοπών περιλαμβάνουν πλούσιο πρωινό και βραδυνό γεύμα καθημερινά σε open-air εστιατόριο, δωρεάν το 1ο παιδί εως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών, καλωσόρισμα στο δωμάτιο με τοπικές λιχουδιές και δωρεάν είδη προσωπικής προστασίας (μάσκα, γάντια, αντισηπτικό).

Στον καταπράσινο κόλπο της Βραυρώνας, μόλις 45′ με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, το πλήρως ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera, μια όαση δροσιάς, ξεκινά τη λειτουργία του την 1η Ιουλίου 2020 με μοναδικά πακέτα διαμονής και ειδικές τιμές για την ελληνική οικογένεια.

Απολαύστε εξαιρετική φιλοξενία μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών ανάμεσα σε δωμάτια και σουίτες ή επιλέξτε τις νέες ευρύχωρες βίλες και bungalows με ιδιωτικές πισίνες και θέα στην θάλασσα, ιδανικές για οικογένειες. Γευτείτε μεσογειακή κουζίνα σε μοντέρνα open-air εστιατόρια και σκιερές βεράντες, επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ και απολαύστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης στις πλούσιες αθλητικές εγκαταστάσεις του Dolce Attica Riviera με γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ, beach volley και mini soccer. Η οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ενώ αν σας αρέσουν οι εξερευνήσεις, οι ομορφιές και τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής θα σας εκπλήξουν.

Τα καλοκαιρινά πακέτα διακοπών ξεκινούν από 140 ευρώ ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν:

  • Πλούσιο πρωινό και βραδυνό γεύμα καθημερινά σε open-air εστιατόριο
  • Δωρεάν το 1ο παιδί εως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
  • Καλωσόρισμα στο δωμάτιο με τοπικές λιχουδιές
  • Δωρεάν είδη προσωπικής προστασίας (μάσκα, γάντια, αντισηπτικό)

Η προσφορά ισχύει για ελάχιστο αριθμό 3 διανυκτερεύσεων και περιλαμβάνει όλους τους φόρους.   Επιπλέον εκπτώσεις και ειδικά προνόμια  ισχύουν για πολυήμερες διακοπές

Προνόμια για απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο:

  • Αναβάθμιση στον τύπο δωματίου βάσει διαθεσιμότητας

“COUNT ON US”
Σύμφωνα με την πρωτοβουλία  “COUNT ON US” της Wyndham που έχει ως στόχο την ασφαλή επιστροφή των πελατών και του προσωπικού στα ξενοδοχεία στην μετα-COVID19 εποχή, σε ένα περιβάλλον που θέτει την ασφάλεια των πελατών, του προσωπικού και των συνεργατών μας ως βασική μας προτεραιότητα, ακολουθούμε αυστηρά τα μέτρα που έχει ορίσει η Ελληνική Κυβέρνηση για την  προστασία ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 22000 για την τήρηση των κανονισμών ασφάλειας & υγιεινής των τροφίμων, εφαρμόζουμε τους κανονισμούς υγιεινής σε συνεργασία με πιστοποιημένους συνεργάτες αυξάνοντας τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα δωμάτια των ξενοδοχείων, διαθέτουμε δωρεάν εξοπλισμό προσωπικής προστασίας στους πελάτες μας και φροντίζουμε για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις ειδικές τιμές και προσφορές μας ανά περίοδο, επικοινωνήστε με τις κρατήσεις του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο +30 22940 71000, στείλτε email στο reservations@dolceatticariviera.com ή επισκεφτείτε το site www.dolceatticariviera.com.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024