Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSignature Travel: Ιδιαίτερες, COVID-free προτάσεις διακοπών σε ελληνικούς προορισμούς

Signature Travel: Ιδιαίτερες, COVID-free προτάσεις διακοπών σε ελληνικούς προορισμούς

Το γνωστό γραφείο ταξιδίων Signature Travel, προτείνει μοναδικές αποδράσεις, χωρίς συνωστισμό, σε Ρέθυμνο, Καμένα Βούρλα και Ζάκυνθο.

Banana Moon, στο Ρέθυμνο

Στη χρυσή παραλία του Πηγιανού κάμπου, μόλις 10 λεπτά απο το κέντρο του Ρεθύμνου, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Banana Moon υπόσχεται  μοναδικές φεγγαράδες με φόντο τις μπανανιές της περιοχής. Η διαμονή που εξασφάλισε η Signature travel είναι άκρως COVID-free, ενώ παράλληλα το γραφικό Ρέθυμνο, με το κάστρο του και τη μοναδική πόλη του βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Προσφέρεται άνετη διαμονή σε όμορφες μεζονέτες χωρητικότητας 3-4 ατόμων, ιδιωτική παραλία, εξασφαλίζοντας τις ξαπλώστρες και ομπρέλες των επισκεπτών καθ’όλη τη διάρκεια της διαμονής, ενώ το ίδιο θα ισχύσει για τις ξαπλώστρες δίπλα στη πισίνα.

Galini Hotel And Spa 5*, στα Καμένα Βούρλα


Σε απόσταση 180 χλμ. από την Αθήνα στο κέντρο του Νομού Φθιώτιδος βρίσκονται τα Καμένα Βούρλα, ένας πολύ προσιτός προορισμός που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με απόλυτη αρμονία. Είναι το μεγαλύτερο και το πληρέστερο θέρετρο, όχι μόνο της Φθιώτιδας, αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Ελλάδας. Βρίσκονται στο νοτιοανατολικό άκρο του Μαλιακού Κόλπου και σε πολύ μικρή απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων από την Εύβοια. Αυτό το πολυτελές θέρετρο ευεξίας βρίσκεται σε μια προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στα Καμένα Βούρλα και προσφέρει εγκαταστάσεις σπα σε ένα όμορφο περιβάλλον. Επίσης παρέχει Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους. Το Mitsis Galini Wellness Spa & Resort είναι χτισμένο σε νεοκλασικό στιλ και διαθέτει λιτούς και κομψούς χώρους για στιγμές χαλάρωσης. Επίσης, περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα γλυκού νερού με υδρομασάζ και ξεχωριστή πισίνα γλυκού νερού για παιδιά. Τα δωμάτια παρέχουν σύγχρονες ανέσεις, όπως δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, στην πισίνα ή στην αυλή. Το Galini Spa εκτείνεται σε περισσότερα από 3000μ² και προσφέρει πολλές περιποιήσεις υγείας και ομορφιάς, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ. Επίσης περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα υδροθεραπείας, πισίνα με ιαματικό νερό και υδρομασάζ. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 90 λεπτά οδικώς από την Αθήνα. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza 4* στη Ζάκυνθο


Το Καλαμάκι βρίσκεται 7 χμ. νοτιοδυτικά της πόλης και αποτελεί ένα ήρεμο τουριστικό θέρετρο για χαλαρωτικές διακοπές. Είναι ένα παραθαλάσσιο, καταπράσινο χωριό που καταλήγει σε αμμώδη παραλία. Το Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza βρίσκεται σε απόσταση 600μ. από την παραλία του χωριού. Προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εποχική εξωτερική πισίνα και μπαρ. Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων διαθέτει κήπο, βεράντα και μονάδες με θέα στον κήπο. Θα βρείτε ακόμη 24ωρη ρεσεψιόν, κοινόχρηστο lounge και υπηρεσία συναλλάγματος. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο, βραστήρα, ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και επιφάνεια εργασίας. Στο ιδιωτικό μπάνιο υπάρχουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Το Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza σερβίρει ευρωπαϊκό πρωινό ή μπουφέ πρωινού. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τραπέζια μπιλιάρδου και πινγκ πονγκ, καραόκε και επιχειρηματικό κέντρο. Μερικά από τα δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza είναι η Παραλία Crystal, η Παραλία Βροντόνερο και το ψυχαγωγικό πάρκο Caretta’s Fun Park Centre. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο “Διονύσιος Σολωμός” της Ζακύνθου, στα 3,5 χλμ. από το ξενοδοχείο. Προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024