Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςFocus σε ένα ΘέμαΤα πρωτόκολλα της Κύπρου – τι ισχύει και πως θα κινηθεί η τουριστική της αγορά

Τα πρωτόκολλα της Κύπρου – τι ισχύει και πως θα κινηθεί η τουριστική της αγορά

Online συζήτηση για τα ισχύοντα πρωτόκολλα της Κύπρου, αλλά και τη συνεργασία της γειτονικής χώρας με την Ελλάδα σε τουριστικό επίπεδο.

Συζήτηση για τα πρωτόκολλα της Κύπρου αλλά και τη συνεργασία με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε μετά των κ.κ. Ιωάννας Χατζηκωστή, λειτουργού Πωλήσεων & Μάρκετινγκ του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, Βασίλη Σταματάρη, προέδρου Association of Cyprus Travel Agents (ACTA), Χάρη Θεοχάρους, οικονομικού διαχειριστή στο ΔΣ του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη, γενικού διευθυντή ΠΑΣΥΞΕ και Λύσανδρου Τσιλίδη, προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).
Τη συζήτηση συντόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, δημοσιογράφος του TravelDailyNews.

Σημειώνεται ότι σε σχέση με την αναρτηθείσα διαδικτυακή συζήτηση, υπάρχουν οι  εξής τροποποιήσεις:

1. Η πλατφόρμα Cyprus Flight Pass πλέον δίνει την δυνατότητα ΜΟΝΟ εντός 24 ωρών πριν την πτήση για υποβολή των στοιχείων και την εξασφάλιση της κάρτας επιβίβασης

2. Το κόστος για τους επιβάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις για διαγνωστικό έλεγχο στην Κύπρο, ανέρχεται από 22/06/20, στα 60 ευρώ. Αναλυτικά, οι κατηγορίες επιβατών που που πληρούν τις προϋποθέσεις για διαγνωστικό έλεγχο στην Κύπρο στον σύνδεσμο: https://cyprusflightpass.gov.cy/el/passengers-eligible-for-a-test.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο (22 Ιουνίου 2020) που ισχύει, αναφορικά με την είσοδο στη χώρα, τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα, τις διαγνωστικές εξετάσεις, τα πρωτόκολλα στον προορισμό κ.λπ. Το επικαιροποιημενο πρωτόκολλο βρίσκεται εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024