Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τα πρωτόκολλα της Κύπρου - τι ισχύει και πως θα κινηθεί η τουριστική της αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιούνιος 2020, 09:56

Online συζήτηση για τα ισχύοντα πρωτόκολλα της Κύπρου, αλλά και τη συνεργασία της γειτονικής χώρας με την Ελλάδα σε τουριστικό επίπεδο.


Συζήτηση για τα πρωτόκολλα της Κύπρου αλλά και τη συνεργασία με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε μετά των κ.κ. Ιωάννας Χατζηκωστή, λειτουργού Πωλήσεων & Μάρκετινγκ του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, Βασίλη Σταματάρη, προέδρου Association of Cyprus Travel Agents (ACTA), Χάρη Θεοχάρους, οικονομικού διαχειριστή στο ΔΣ του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη, γενικού διευθυντή ΠΑΣΥΞΕ και Λύσανδρου Τσιλίδη, προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).

Τη συζήτηση συντόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, δημοσιογράφος του TravelDailyNews.


Σημειώνεται ότι σε σχέση με την αναρτηθείσα διαδικτυακή συζήτηση, υπάρχουν οι  εξής τροποποιήσεις:

1. Η πλατφόρμα Cyprus Flight Pass πλέον δίνει την δυνατότητα ΜΟΝΟ εντός 24 ωρών πριν την πτήση για υποβολή των στοιχείων και την εξασφάλιση της κάρτας επιβίβασης

2. Το κόστος για τους επιβάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις για διαγνωστικό έλεγχο στην Κύπρο, ανέρχεται από 22/06/20, στα 60 ευρώ. Αναλυτικά, οι κατηγορίες επιβατών που που πληρούν τις προϋποθέσεις για διαγνωστικό έλεγχο στην Κύπρο στον σύνδεσμο: https://cyprusflightpass.gov.cy/el/passengers-eligible-for-a-test.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο (22 Ιουνίου 2020) που ισχύει, αναφορικά με την είσοδο στη χώρα, τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα, τις διαγνωστικές εξετάσεις, τα πρωτόκολλα στον προορισμό κ.λπ. Το επικαιροποιημενο πρωτόκολλο βρίσκεται εδώ.


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top