Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΌλοι οι φυσικοί και πολιτιστικοί θησαυροί της Θράκης σε έναν πλήρη οδηγό από τον ΕΟΤ

Όλοι οι φυσικοί και πολιτιστικοί θησαυροί της Θράκης σε έναν πλήρη οδηγό από τον ΕΟΤ

Ο online ταξιδιωτικός οδηγός Θράκης του ΕΟΤ περιλαμβάνει τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής, τις δραστηριότητες, αλλά και χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) ήταν ο χορηγός του τηλεσυνεδρίου “Digi.travel Issues & Trends – Travel in the post-COVID19 Era” που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαίου 2020, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση του.
 
Η Θράκη είναι η μυθική γη του Ορφέα, διάσημη για τα παρθένα και όμορφα τοπία που την καθιστούν έναν υπαίθριο παράδεισο, με άφθονες ευκαιρίες για ανακάλυψη και περιπέτεια. Η οροσειρά της Ροδόπης και το βουνό Σάος στη Σαμοθράκη, τα ποτάμια Έβρος, Νέστος και Άρδας, οι λίμνες Βιστωνίδα και Ισμαρίδα, το δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του ποταμού Έβρου με τους διεθνώς αναγνωρισμένους υγρότοπους… Εύφορες κοιλάδες, πυκνά δάση και ατελείωτες εκτάσεις με λευκές αμμώδεις παραλίες, όλες συνθέτουν ένα μαγευτικό σύνολο.
 
Οι αρχαιολογικοί χώροι-ορόσημα της Θράκης, καθώς και τα βυζαντινά, μεσαιωνικά και οθωμανικά μνημεία αποτελούν σημείο αναφοράς, όπως και η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, της οποίας βασικό χαρακτηριστικό είναι η ειρηνική συνύπαρξη των χριστιανικών και μουσουλμανικών παραδόσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έναν εξελιγμένο τουριστικό προορισμό, που εξυπηρετεί διεθνείς ταξιδιώτες, οικογένειες, αλλά και οργανωμένα γκρουπ.
 
Ο online ταξιδιωτικός οδηγός Θράκης του ΕΟΤ περιλαμβάνει τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής, τις δραστηριότητες, αλλά και χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές! Επίσης απαραίτητη βοήθεια κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένου του πως να πάει κανείς εκεί και να περιηγηθεί παντού!
 
Σας δείχνουμε έναν πραγματικά χρήσιμο και αξιόλογο οδηγό για την περιοχή της Θράκης, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού, στον κόμβο
 
 
Ξεφυλλίστε τον για να δείτε τις ομορφιές του τόπου μας!
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024