Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Όλοι οι φυσικοί και πολιτιστικοί θησαυροί της Θράκης σε έναν πλήρη οδηγό από τον ΕΟΤ

12 Ιούνιος 2020, 10:49

Ο online ταξιδιωτικός οδηγός Θράκης του ΕΟΤ περιλαμβάνει τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής, τις δραστηριότητες, αλλά και χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές.


Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) ήταν ο χορηγός του τηλεσυνεδρίου “Digi.travel Issues & Trends – Travel in the post-COVID19 Era” που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαίου 2020, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση του.
 
Η Θράκη είναι η μυθική γη του Ορφέα, διάσημη για τα παρθένα και όμορφα τοπία που την καθιστούν έναν υπαίθριο παράδεισο, με άφθονες ευκαιρίες για ανακάλυψη και περιπέτεια. Η οροσειρά της Ροδόπης και το βουνό Σάος στη Σαμοθράκη, τα ποτάμια Έβρος, Νέστος και Άρδας, οι λίμνες Βιστωνίδα και Ισμαρίδα, το δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του ποταμού Έβρου με τους διεθνώς αναγνωρισμένους υγρότοπους... Εύφορες κοιλάδες, πυκνά δάση και ατελείωτες εκτάσεις με λευκές αμμώδεις παραλίες, όλες συνθέτουν ένα μαγευτικό σύνολο.
 
Οι αρχαιολογικοί χώροι-ορόσημα της Θράκης, καθώς και τα βυζαντινά, μεσαιωνικά και οθωμανικά μνημεία αποτελούν σημείο αναφοράς, όπως και η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, της οποίας βασικό χαρακτηριστικό είναι η ειρηνική συνύπαρξη των χριστιανικών και μουσουλμανικών παραδόσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έναν εξελιγμένο τουριστικό προορισμό, που εξυπηρετεί διεθνείς ταξιδιώτες, οικογένειες, αλλά και οργανωμένα γκρουπ.
 
Ο online ταξιδιωτικός οδηγός Θράκης του ΕΟΤ περιλαμβάνει τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής, τις δραστηριότητες, αλλά και χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές! Επίσης απαραίτητη βοήθεια κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένου του πως να πάει κανείς εκεί και να περιηγηθεί παντού!
 
Σας δείχνουμε έναν πραγματικά χρήσιμο και αξιόλογο οδηγό για την περιοχή της Θράκης, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού, στον κόμβο
 
http://www.visitgreece.gr/en/downloads/guides/travel_guide_of_thrace 
 
Ξεφυλλίστε τον για να δείτε τις ομορφιές του τόπου μας!

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top