Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Selected Hideaways: Η εταιρεία διαμάντι για τη διαχείριση ξενοδοχείων

08 Σεπτέμβριος 2020, 15:04

Η Selected Hideaways είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων σε βασικούς τομείς του τουρισμού και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο από 60 ξενοδοχεία ποιότητας πέντε αστέρων.


Η Selected Hideaways είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του τουρισμού.
 
Η ιδέα της επέλασης μιας πανδημίας φάνταζε σενάριο για ταινία επιστημονικής φαντασίας για πάρα πολλούς ανθρώπους στον κόσμο, καθώς κανείς δεν πίστευε ότι η μία πανδημία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και να αποτελέσει ξαφνικά το σοβαρότερο πρόβλημα του πλανήτη.
 
Τα κύρια συναισθήματα που κυριάρχησαν από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν η αβεβαιότητα κι ο φόβος, στα οποία κλήθηκαν να ανταποκριθούν και οι επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα.
 
Μία από αυτές τις επιχειρήσεις ήταν και η Selected Hideaways, η οποία με σθένος και αποφασιστικότητα διαχειρίστηκε τον όγκο των επιπτώσεων που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού.
 
Ποιά είναι όμως η Selected Hideaways;
 
Η Selected Hideaways είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων σε βασικούς τομείς του τουρισμού και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο από 60 ξενοδοχεία ποιότητας πέντε αστέρων που κερδίζουν δύναμη κάτω από την “ομπρέλα” της εταιρείας. Παράλληλα, η εταιρεία προσπαθεί να διατηρεί τη μοναδικότητα και να προωθεί τον διακριτικό χαρακτήρα κάθε ξενοδοχείου, δημιουργώντας προσεκτικά το εμπορικό σήμα του.
 
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει να διαμορφώσει τη στρατηγική διαχείριση των εσόδων και των πολιτικών που θα εφαρμόσει το εκάστοτε ξενοδοχείο, αλλά και τη διαχείριση των κρατήσεων του.
 
Επιπροσθέτως, κάνει τη διαχείριση των Online Travel Agents και μπορεί να λειτουργήσει ως σύνδεσμος μεταξύ των μεγάλων διεθνών ταξιδιωτικών πρακτορείων και των ξενοδοχείων με τα οποία και συνεργάζεται.
 
Τον Ιούλιο η Selected Hideaways επανεκκίνησε τα ξενοδοχεία και τις βίλες που διαχειρίζεται, έχοντας ως βασική προϋπόθεση τη σωστή εκτίμηση και διαχείριση της κατάστασης που προκλήθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά και με κύριο γνώμονα την περαιτέρω ενδυνάμωση των καταλυμάτων έναντι των ιδιαιτεροτήτων της φετινής χρονιάς, αλλά και των γενικότερων αλλαγών που συντελούνται και πρόκειται να συντελεστούν στο χώρο του τουρισμού.
 
Παρά την ύπαρξη των ιδιαιτεροτήτων της φετινής χρονιάς, η εταιρεία συνεχίζει να διεκδικεί καινούριες συνεργασίες, προσθέτοντας νέα ξενοδοχεία κάτω από την “ομπρέλα” της. Αυτό το γεγονός αποδεικνύεται έπειτα από τη συνεργασία που είχε μέσα στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, με έναν καινούριο προορισμό. Τη Λευκάδα.
 
Αξίζει να επισημανθεί ότι η Selected Hideaways καταφέρνει να διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία περισσότερα από 60 ξενοδοχεία και βίλες σε Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Σπέτσες, Σκιάθο, Μήλο, Ρόδο και πλέον Λευκάδα, ενώ αναπτύσσεται παράλληλα και στο εξωτερικό, έχοντας στόχο τη δημιουργία πακέτων hoping – island στα νησιά με κέντρο την Αθήνα.
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top