Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ακολούθησε το μέλλον σου στην πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού

10 Σεπτέμβριος 2020, 12:11

Με βραβεία και διακρίσεις που αποτελούν εχέγγυο της ποιότητας του έργου της, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει σύγχρονα Προγράμματα σπουδών όλων των βαθμίδων [bachelors, masters και diplomas] τα οποία οδηγούν σε πανεπιστημιακά πτυχία διεθνούς εμβέλειας και παγκόσμιας αναγνώρισης.


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση τουριστικής εκπαίδευσης από την πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού
 
Έχει βραβευτεί για 5 συνεχή έτη ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider), στα Greek Hospitality Awards [2016, 2017, 2018, 2019, 2020], τα οποία διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Επιπλέον, μέσα στο 2020, τιμήθηκε με το Χάλκινο Βραβείο (Bronze Award) «Προγράμματα Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης στον Τουρισμό» στα βραβεία Tourism Awards 2020 για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης  που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. 
 
 
Με βραβεία και διακρίσεις που αποτελούν εχέγγυο της ποιότητας του έργου της, η Σχολή Τουρισμού προσφέρει σύγχρονα Προγράμματα σπουδών όλων των βαθμίδων [bachelors, masters και diplomas] τα οποία οδηγούν σε πανεπιστημιακά πτυχία διεθνούς εμβέλειας και παγκόσμιας αναγνώρισης. 
 

Κορυφαία Bachelors & Masters Διοίκησης Τουρισμού

 
 
  • BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management Προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Βachelor) στη Διοίκηση Τουρισμού και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων με υποχρεωτική αμειβόμενη πρακτική άσκηση και προοπτικές διεθνούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας. 
  • MSc International Hospitality, Events and Tourism Management Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Φιλοξενία, την Οργάνωση Εκδηλώσεων και τη Διοίκηση Τουρισμού, που προσφέρεται από το διακεκριμένο Oxford Brookes University, το Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία (QS World University Ranking 2020) και 9ο στον κόσμο στις Σπουδές Τουρισμού Πανεπιστημίων (QS World University Ranking 2020). 

Καινοτόμα Πανεπιστημιακά Προγράμματα Σπουδών για Chef


Swiss Diplomas από τη Νο1 Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο


Ο κορυφαίος όμιλος Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα διεθνώς αναγνωρισμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης VET BY EHL. Τα προγράμματα οδηγούν στην απόκτηση ελβετικού Διπλώματος Πιστοποίησης (Swiss Diploma) σε 4 σύγχρονες εξειδικεύσεις και αποτελούν το διαβατήριο των αυριανών στελεχών της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας: 
Στόχος αυτής της διεθνούς συνεργασίας υπεροχής είναι η προσφορά σπουδών υψηλού επιπέδου με την εγγύηση της Ελβετικής παράδοσης και υπεροχής στην τουριστική εκπαίδευση. Για τις ανάγκες των προγραμμάτων VET BY EHL έχουν δημιουργηθεί στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένα εργαστήρια τα οποία προσομοιάζουν την πραγματική λειτουργία ενός Ξενοδοχείου 5 αστέρων. 
 
 
 
Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν Fine Dining εστιατόριο, πλήρως εξοπλισμένη Reception, πραγματικά Δωμάτια Ξενοδοχειακής Μονάδας και Εργαστήρια Οροφοκομίας, καθώς και κουζίνες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής ασφάλειας.
 
 
 

Πρωτοποριακά Προγράμματα στον κλάδο του Yacht Hospitality


Επιπλέον, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που προσφέρει μια σειρά πρωτοποριακών προγραμμάτων εξειδίκευσης στον τομέα του Yacht Hospitality, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Yacht Steward: [Θαλαμηπόλος Σκαφών Αναψυχής]
  • Yacht Chef: [Αρχιμάγειρας Σκαφών Αναψυχής] 
  • G.U.E.S.T. 1: το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με την International Association of Maritime Institutions (IAMI), την πλέον σημαντική διεθνή ένωση ιδρυμάτων που σχετίζονται με τη ναυτική εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Τα παραπάνω προγράμματα προσφέρονται από τη Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Campus Πειραιά όπου έχει διαμορφωθεί ειδικό Hospitality Centre, το οποίο περιλαμβάνει Προσομοιωτή Δωματίου, Προσομοιωτή Μπαρ, Εγκαταστάσεις Κουζίνας και Περιβάλλον Προσομοίωσης Σέρβις (Fine Dining), στα πρότυπα Σκαφών Αναψυχής. 
 

Διασύνδεση με την Τουριστική Αγορά Εργασίας


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων για την πρακτική άσκηση και την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών της Σχολής. Επιπλέον, προσφέρει στους φοιτητές πολλαπλές ευκαιρίες να έρθουν σε επαφή με την τουριστική αγορά. 
 
1. Ημέρες Καριέρας Τουρισμού
 
 
Στο πλαίσιο του θεσμού Career Day Tourism, εκατοντάδες φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Τουρισμού έρχονται σε άμεση επαφή με στελέχη από δεκάδες επιχειρήσεις του κλάδου. 
 
2. Διαλέξεις από κορυφαία τουριστικά στελέχη  
 
 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει καθιερώσει τον θεσμό “HoTEL Open Forum: Hosting the Hospitality Leaders”. Πρόκειται για διαλέξεις (guest lectures) από εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου που μοιράζονται με το κοινό πολύτιμες εμπειρίες από την πολυετή διεθνή ή εγχώρια καριέρα τους.  
 
3. Συμμετοχή στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις 
 
 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει το παρών στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις της τουριστικής αγοράς. Η συμμετοχή των φοιτητών της Σχολής Τουρισμού στα πιο premium εκθεσιακά γεγονότα, όπως XENIA, 100% Hotel Show, Philoxenia-Hotelia ενισχύει τόσο τις γνώσεις και την εμπειρία τους, όσο το δίκτυο διασυνδέσεών τους. 
 

Δύο ξεχωριστές διακρίσεις της Σχολής Τουρισμού


Το μοναδικό Κολλέγιο μέλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα Κολλέγιο, μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) που είναι το Εξειδικευμένο Όργανο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπεύθυνο για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού διεθνώς. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι, επίσης, μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP). 
 
Ο μοναδικός Global Academic Partner του AHLEI στην Ελλάδα 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί τον μοναδικό Global Academic Partner του American Hotel & Lodging Educational Institute [AHLEI] στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, έχει το δικαίωμα να παρέχει τα παγκοσμίως φήμης Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πιστοποίησης των στελεχών τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, τα οποία με την επιτυχή τους ολοκλήρωση οδηγούν στην απόκτηση των διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών του American Hotel and Lodging Αssociation [AHLA]. 

 
 
Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Ακολούθησε το μέλλον σου. 
Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα  
 
Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο mitropolitiko.edu.gr ή στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης 213 33 30 300.
 
        


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top