Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΑκολούθησε το μέλλον σου στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο με το Νο9 Μεταπτυχιακό Τουρισμού στον κόσμο

Ακολούθησε το μέλλον σου στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο με το Νο9 Μεταπτυχιακό Τουρισμού στον κόσμο

Το MSc International Hospitality, Events and Tourism Management προσφέρεται σε συνεργασία με το διακεκριμένο Oxford Brookes University και ο τίτλος σπουδών απονέμεται απευθείας από αυτό. Πρόκειται για το Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία και 9ο στον κόσμο στις σπουδές Τουρισμού (βάσει του διεθνούς πίνακα κατάταξης Πανεπιστημίων QS World University Ranking 2020).

Με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση τουριστικής εκπαίδευσης, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου απευθύνεται σε κάθε απόφοιτο που επιθυμεί να εξελιχθεί και να διεκδικήσει ανώτερες θέσεις  στον κλάδο του Τουρισμού, παρέχοντας το καινοτόμο Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Φιλοξενία, Οργάνωση Εκδηλώσεων και Διοίκηση Τουρισμού
 
Το MSc International Hospitality, Events and Tourism Management προσφέρεται σε συνεργασία με το διακεκριμένο Oxford Brookes University και ο τίτλος σπουδών απονέμεται απευθείας από αυτό. Πρόκειται για το Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία και 9ο στον κόσμο στις σπουδές Τουρισμού (βάσει του διεθνούς πίνακα κατάταξης Πανεπιστημίων QS World University Ranking 2020). 
 
 
Η δυνατότητα προσωπικού μέντορα αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη της δυναμικής του κάθε φοιτητή προσωπικά. Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε φοιτητή ανατίθεται, στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους, ένας επαγγελματίας του κλάδου της φιλοξενίας ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και, τελικά, να του δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν έρθει η στιγμή να διεκδικήσει μια θέση στην αγορά εργασίας. 
 
Παράλληλα, οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας (χρήση νέων τεχνολογιών, παιχνίδια ρόλων κ.α.) επιτρέπουν στους φοιτητές να ενισχύουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το προσωπικό τους χαρτοφυλάκιο ενώ η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώνεται από διαλέξεις από εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του θεσμού Hotel Open Forum, εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου μοιράζονται πολύτιμες εμπειρίες από την πολυετή διεθνή ή εγχώρια καριέρα τους.  
 
 

 
Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο τη Διοίκηση στις μονάδες τουρισμού και φιλοξενίας και την Οργάνωση Εκδηλώσεων κάθε τύπου (συνέδρια, εκθέσεις, ταξίδια κινήτρων κ.α.). Το διδακτικό προσωπικό κατέχει μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους και επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας. 
 
 
Ισχυρό σύμμαχο στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων εντός και εκτός Ελλάδας αποτελεί και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η σύνδεση με την τουριστική αγορά ενισχύεται με θεσμούς όπως οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού στη διάρκεια των οποίων οι φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Τουρισμού περνούν από συνεντεύξεις για να διεκδικήσουν θέσεις στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. 
 
Δείτε εδώ το βίντεο από το Career Day Tourism 2019  
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευτεί για 5 συνεχή έτη ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider), στα Greek Hospitality Awards [2016, 2017, 2018, 2019, 2020], τα οποία διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Επιπλέον, μέσα στο 2020, τιμήθηκε με το Χάλκινο Βραβείο (Bronze Award) «Προγράμματα Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης στον Τουρισμό» στα βραβεία Tourism Awards 2020 για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης  που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ. 
 
 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) που είναι το Εξειδικευμένο Όργανο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπεύθυνο για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού διεθνώς.  Επίσης είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP). 
 
 
 
Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Ακολούθησε το μέλλον σου. 
Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα
 
Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο mitropolitiko.edu.gr ή στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης 213 33 30 300.
 
        
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024